€ 11,52 – € 16,73

Jubileum Concert K&G - 90 jaar

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Elisabethhof

Elisabethhof

2353 EW Leiderdorp

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Jubileum Concert K&G ter gelegenheid van haar 90 jarig bestaan

Over dit evenement

K & G bestaat 90 jaar. Het mondorgelclubje van weleer is uitgegroeid tot een muziekvereniging van wereldformaat. Sinds de oprichting staan professionaliteit, het streven naar perfectie en het bereiken van het hoogst haalbare hoog in het vaandel. Deze uitgangspunten zijn nog steeds de basis voor ongekende nationale- en internationale successen die de afgelopen 9 decennia zijn behaald. Ook na 90 jaar is Kunst & Genoegen met alle orkesten, een graag geziene gast op taptoes, parades en evenementen en nog steeds springlevend en vol ambities.

Aandacht voor Stichting ALS

Van iedere toegangskaart doneert K & G € 2,50 aan Stichting ALS. Eén van de doelen van deze stichting is het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van en mogelijkheden ter voorkoming, genezing en toekomstige behandeling van ALS. Aan het einde van het concert wordt de totale opbrengst van deze actie bekend gemaakt en wordt een cheque aan Stichting ALS overhandigd.

Tijdens dit jubileumconcert staan optredens op het programma van Jong K & G en K & G 3. Vol trots presenteert de Show- en Marchingband de muziek van hun allernieuwste show die binnenkort in première gaat. Nieuw in de K & G-familie is het Reünieorkest dat speciaal ter gelegenheid van dit jubileum is opgericht. Muzikanten van weleer spelen muziek van weleer. Deze avond treden zij voor het eerst voor het voetlicht.

Kortom: een geweldige muzikale avond die u niet mag missen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Elisabethhof

Elisabethhof

2353 EW Leiderdorp

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen