€ 40 – € 210,88

Jubileum en Avondfeest Kempler 40 jaar

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Cantharel

20 Van Golsteinlaan

7339 GT Ugchelen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Jubileum symposium 'Schatgraven naar het Kempler Goud'

Over dit evenement

Let op: Het Kempler Instituut Nederland heeft in verband met het Coronavirus besloten om het jubileumfeest op 4 november 2020 te verzetten.

Hopelijk zien wij elkaar tegen die tijd in goede gezondheid.

Hartelijke groet,

Het Kempler Team

--

Dit jaar is het 40 jaar geleden dat het Kempler Instituut Nederland door Roel en Sonja Bouwkamp in samenwerking met Walter Kempler werd opgericht. En dat willen we groots vieren! Een feest van en voor Kemplerianen, partners en geïnteresseerden.

Op woensdag 4 november 2020 staat er een jubileum symposium gepland met oude en nieuwe verhalen met aansluitend een diner (Live Cooking buffet) en een groot feest met live muziek. Deze dag wil je niet missen.

Misschien denk je nu "een symposium en feest op een woensdag?" Zoals jullie weten worden onze opleidingsdagen altijd op donderdag, vrijdag en zaterdag gegeven. Om al onze studenten een kans te geven bij dit evenement aanwezig te zijn, zijn we op een woensdag uitgekomen. Niet een standaard dag voor een feestavond, maar dat past dan ook wel weer bij Kempler. Buiten de lijntjes kleuren. Het anders doen dan anderen.

Wat kun je deze dag verwachten?

 • Een inhoudelijke bijdrage door onze keynote spreker dr. Robert van Hennik (systeemtherapeut, opleider en supervisor bij de NVRG). Robert is in zijn werk sterk beïnvloed door de narratieve en dialogische benadering in de systeemtherapie. Hij is gepromoveerd op de vraag hoe je in het werken met gezinnen samen met het gezin kunt werken om te onderzoeken wat werkt. Robert is een begenadigd spreker die fantastisch aansluit bij het ervaringsgericht werken.
 • Een inhoudelijke bijdrage door Kevin McCann, gestalttherapeut en als opleider en supervisor verbonden aan het Gestalt Training Associates of Los Angeles (G.A.T.L.A.). Kevin woont in Ierland en werkt als trainer in diverse Europese landen. Hij geeft onder andere les aan het Kempler Instituut in Slovenië. Wij hebben Kevin gevraagd stil te staan bij het thema lichaamswerk vanuit de gestaltbenadering. Hij zal tijdens het jubileum spreken over: "Attending to the Encyclopedia known as Body within the Therapeutic Relationship”.
 • We kunnen ons voorstellen dat een uur tijdens het jubileum net en opwarmertje is dus je kunt ook direct erachter aan de twee daagse workshop van hem volgen op 5 en 6 november.
 • Een inhoudelijke bijdrage door Ferdinand Bijzet, directeur Kempler instituut, waarin de kern van het ervaringsgericht werken en de nieuwe ontwikkelingen in een KIN Talk van 18 minuten wordt neergezet.
 • Een inhoudelijke bijdrage van Roel en Sonja Bouwkamp die in een KIN Talk van 18 minuten zullen stilstaan bij het Kempler goud.

(De exacte thema's zullen binnenkort bekend gemaakt worden)

 • Vier KIN Talks van Kemplerianen voor Kemplerianen waarin het ervaringsgericht en systeemgericht werken voor het voetlicht gehaald wordt middels inspirerende verhalen. En ook jij maakt kans op het podium je verhaal te vertellen! Heb je interesse? Klik hier.
 • De presentatie van een nieuw boek met 40 inspirerende verhalen over "Die ene..." Verhalen uit de praktijk die het waard zijn verteld te worden en de kern van 40 jaar Kempler vertellen. En jij kunt meeschrijven aan dit boek. Wij geven je de kans co-auteur te worden van dit boek. Heb jij je al opgegeven? Klik anders hier.
 • Ervaringsgerichte werkvormen gedurende de dag waarbij een muziektherapeut/systeemtherapeut met ons aan de slag zal gaan.
 • We sluiten het symposium af met een theatervoorstelling over stress en burn out van Beyond Words Productions waarbij het ervaren centraal staat. 

Na het symposium bieden we je het volgende als extra aan:

 • Een uitgebreid diner met Live Cooking en ontmoeting.
 • Een geheel verzorgde feestavond met live muziek, verhalen van mensen van het eerste uur, herinneringen ophalen en nieuwe herinneringen creëren.

Deze dag wil je niet missen. De dag levert studiepunten op voor de NVAGT en SKJ-punten worden aangevraagd.

Je doet ons een groot plezier wanneer je je op tijd aanmeldt. We hebben daarom besloten met een vroegboekkorting te werken. Een dag als deze kost veel voorbereidingen en hoe eerder we zicht hebben op het aantal deelnemers, hoe beter.

Wil je ons helpen door ook andere Kemplerianen te attenderen op deze dag? Wij hebben van veel van onze oud-studenten nog wel gegevens, maar van een heel aantal ook niet.

De dresscode is feestelijk met een rood/goud accent.

Ticket is voor 1 persoon.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Cantharel

20 Van Golsteinlaan

7339 GT Ugchelen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen