€ 53,62

Jubileumfeest Fun in Business

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brasserie De Kraag

Terneuzensestraat

4543 RR Zaamslag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Jubileumfeest van Zeeuws Ondernemersnetwerk Stichting Fun in Business

Over dit evenement

STICHTING FUN IN BUSINESS

Fun in Business is opgericht in 2010 met als doel om ondernemers uit geheel Zeeland op een plezierige, informele manier kennis met elkaar te laten maken en kennis te delen. Nu, 10 jaar later, hebben we al 55 gezellige bijeenkomsten georganiseerd in heel Zeeland, soms gecombineerd met een bedrijfsbezoek, of een themabijeenkomst. We hebben ook bijeenkomsten gehad met inspirerende presentaties van bekende Nederlanders (o.a. Henkjan Smits, Jacco Eltingh, Sacha de Boer, René Mioch en Erik Hulsebosch). In de zomer is er altijd een lekkere, gezellige Sunny BBQ.

Onze bijeenkomsten

Vaste onderdelen van onze avonden zijn het netwerken vóór, tijdens en na afloop van de bijeenkomst en een heerlijk diner. In principe kan elke zelfstandige ondernemer lid worden maar we willen graag een grote verscheidenheid aan leden en zorgen er daarom voor dat we niet te veel leden uit eenzelfde branche hebben. Er zijn vijf bijeenkomsten per jaar en lidmaatschap kost € 250 (of een deel daarvan als je gedurende het jaar lid wordt).

JUBILEUMFEEST

Omdat Stichting Fun in Business al 10 jaar lang succes vol is, nodigen wij onze meer dan 100 oud- en huidige leden uit om dit gezamenlijk te vieren en wel op vrijdagavond 9 oktober a.s. van 20.00 tot 01.00.

Wat kun je verwachten?

De avond, bestaande uit divers entertainment met hapjes en drankjes* is voor (oud)leden geheel gratis. Introducees zijn ook welkom maar we beperken dit tot 1 introducee per (oud)lid en deze dienen vooraf een kaart te kopen voor € 50 (+ servicekosten).

De avond zelf bestaat uit gezellig netwerken, magisch entertainment en in de loop van de avond zal de band FRAGMENT optreden. Hoewel de drankjes, de hapjes én het entertainment inbegrepen zijn, houdt dit niet in dat je je portemonnee thuis kunt laten! We nodigen iedereen uit om een vrijwillige gift te doen voor het goede doel (Stichting Máscura). Aan het einde van de avond maken wij de opbrengst bekend, Fun in Business zal het bedrag verdubbelen!

Je bent (oud)lid? Meld je dan zo spoedig mogelijk aan!

Of koop een kaartje voor je introducee.

Wij hopen op 9 oktober met jou het glas te heffen op de volgende 10 jaar!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Brasserie De Kraag

Terneuzensestraat

4543 RR Zaamslag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen