Judith DeLozier; Wisdom of the Body & Transitional Leadership

Judith DeLozier; Wisdom of the Body & Transitional Leadership

Venster Acties en details

Vanaf € 597

Datum en tijd

Locatie

Museum Broeker Veiling

2 Museumweg

1721 BW Broek op Langedijk

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Een unieke kans voor iedereen! Laat je trainen door Judith DeLozier, een van de grootste persoonlijkheden in de wereld van NLP.

Over dit evenement

Laat je 5 dagen lang trainen door niemand minder dan Judith DeLozier in de prachtige omgeving van Museum De BroekerVeilig.

Judith neemt ons, op 5 en 6 september, mee in wat het lichaam allemaal kan vertellen en hoe je naar het lichaam kan kijken en luisteren om zo problemen te achterhalen en op te lossen. Dit wordt ook wel somatisch coachen genoemd. Het lichaam liegt namelijk namelijk niet. Somatisch coachen is een manier waarbij zowel het gebruik van taal en de bewegingen van het lichaam in een coaching sessie kan worden ingezet. Ook leer je hoe je zelf bewust wordt van je eigen lichaam communiceert naar jezelf en richting anderen. Somatisch coachen is een alternatieve en aanvullende manier van coachen / begeleiden om verandering te laten ontstaan bij bijvoorbeeld een cliënt. Het leert het belang en de structuur van lichaamsbewegingen. Wanneer begrepen wordt hoe houding en lichaamsbewegingen een uiting zijn van eigen wensen, behoeften en angsten kan een veelheid aan methodieken worden ingezet met als resultaat een blijvende positieve verandering.

Op 8, 9 en 10 september vertelt Judith je alles over transitional leadership. Wij vroegen aan haar wat zij denkt dat leiderschap zou moeten inhouden in deze huidige tijd. Ze gelooft dat dit het antwoord is; Transitioneel Leiderschap. Het is niet langer het individu die als held de stormvloed voor verandering kan weerstaan. Het zal nu afhangen van het collectief. En wanneer we daarvan uit gaan kunnen we ons afvragen hoe we een effectieve leider kunnen zijn voor onze omgeving in deze tijd van chaos en crisis. We gaan het onder andere hebben over het bouwen aan onze weerbaarheid door flexibiliteit, bereid zijn en durven om hulp te vragen, en hoe onzeker te omarmen en daarvan gebruik te maken.

Als extra keuze kan je ervoor kiezen om 7 september er extra bij te boeken. Dit is een exclusieve dag met Judith met een alternatief programma met o.a.: Maak meer kennis met haar, krijg de kans om vragen te stellen en ga direct netwerken met andere deelnemers.

Wie is Judith DeLozier!

  • International trainer, co-developer, and designer of training programs in the field of Neuro-Linguistic Programming since 1975
  • Member of Grinder and Bandler’s original group, making fundamental contributions to the development of numerous NLP models and processes
  • Co-authored The Encyclopedia of Systemic Neuro-Linguistic Programming and NLP New Coding with Robert Dilts
  • Co-developer of a number of projects applying Systemic NLP, ranging from modeling leadership to health care and cross-cultural competence.
  • Received NLP Award for Lifetime Contribution 2019
  • Loves animals, especially her dog
  • Judith works with many NLP trainers around the world to create and inspire awakenings. This time she has chosen for NLPro-Training to once again share her knowledge and experience in Holland.
Afbeelding van Judith DeLozier; Wisdom of the Body & Transitional Leadership

Delen met vrienden