Gratis

Meerdere data

Judoles

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Locatie

Locatie

!Triggr

Middelweg 5

2461CB Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Judolessen van stichting Budosporten.

Over dit evenement

Judoles voor de jeugd.

Judo (Japans: 柔道, じゅうどう, jūdō[1]) is een van oorsprong Japanse zelfverdedigingskunst, die rond 1882 werd ontworpen door Jigoro Kano. Het woord betekent 'zachte weg', waarbij het woordje do[2] verwant is aan tao[3] en naast de betekenis 'manier' ook de connotatie heeft van 'levenspad'. Een beoefenaar van het judo heet een judoka[4]. Judo is een sport die wereldwijd beoefend wordt en tevens een olympische sport is.

Deze judolessen worden verzorgd door stichting Budosporten. Neem voor beschikbaarheid contact op met Rene vd Heijden van stichting Budosporten. 

De judolessen zijn bij stichting !Triggr aan de Middelweg 5 in Ter Aar. Er zijn 4 groepen, grofweg ingedeeld naar leeftijd en graad. 

De lesuren zijn als volgt: 

Eerste groep 16:30 - 17:15

Tweede groep 17:15 -18:00

Derde 18:00 - 19:00

Vierde 19:00 - 20:00

*********** In verband met de geldende coronamaatregelen worden de judolessen in de maand maart 2021 op de voetbalvelden van TAVV verzorgd ***********

Delen met vrienden
{ _('Organizer Image')}

Organisator stichting !Triggr

Organisator van Judoles

!Triggr is een cultureel centrum met tevens een maatschappelijk functie. We zijn gevestigd in Ter Aar. Deze stichting is op 10 oktober 2014 opgericht.

!Triggr biedt verschillende cursussen, lezingen, evenementen en workshops aan. !Triggr is ook initiator en organisator van de jaarlijkse Kunstweken in Ter Aar. 

!Triggr is sinds september 2018 gevestigd in een pand aan de Middelweg 5 in Ter Aar. Je kunt er ook flexwerkplek- en vergaderruimte huren. De Volksuniversiteit Ter Aar valt sinds september 2018 onder !Triggr.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen