Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sportinnovatiecampus

Nijverheidsstraat 112

8310

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Be a Champion: Dream, Discover, Dare, Do, Dunk!

Champions Arena:
Sportinnovatiecampus // Nijverheidsstraat 112, 8310 Brugge

Data: 16/10/2019 van 13.00 -19.00

Be a Champion!
Ons JUMP Event wordt weer een knaller met als thema: Be a Champion: Dream, Discover, Dare, Do, Dunk!
Zijn jullie klaar voor een boost aan zelfvertrouwen om jullie dromen te laten uitkomen? Tijdens dit motivatieseminarie stimuleren we jullie om ondernemend te zijn, te dromen, te ontdekken, te durven en gewoon te doen en blijven door te zetten.

Players: Baketlegende Ann Wauters & Mentor Carl Van de Velde

Carl Van de Velde (1965) is in België veruit de voornaamste en hoogst gewaardeerde mentor met betrekking tot professionele en persoonlijke groei. Hij is een expert in het creëren van zakelijk succes en expansie. Carl helpt ondernemers bij het tot stand brengen van meer en betere resultaten.

Daarnaast nodigen we dit jaar ook één van de grootste Belgische topsportsters uit: Ann Wauters! Zij zal er haar geheimen vertellen van twintig jaar aan de top staan én blijven. Op fysiek en mentaal vlak. Ze zal er bovendien ook haar ervaringen delen over haar nieuw avontuur, haar start-up: Smart Mind.

Big Thanks to:

Onze JUMP-Partners

Howest & Vives

Start&Go en POM West-Vlaanderen

Vlaio: Agentschap Innoveren & Ondernemen

Turbo & Spurt

Why?

Voka West-Vlaanderen wil met JUMP jongeren bewust maken van ondernemerschap door ze uit hun comfortzone halen en te tonen dat men zoveel meer in z’n mars heeft als men de wil, de goesting en de inzet heeft. Met andere woorden met JUMP willen we jongeren enthousiasmeren en stimuleren om ondernemend te zijn. Want gelijk waar je terecht komt in je professionele carrière verwacht men een ondernemende attitude.

Met JUMP willen we onze jongeren aanzetten om hun grenzen te verleggen en vol zelfvertrouwen en zelfbewustzijn kansen te zien en te grijpen. We willen hen overtuigen van hun kennen en kunnen als persoon, om zo uit te groeien tot een ondernemende medewerker of eventueel tot baas van een eigen zaak.

History

Ons JUMP Jongerenseminarie rond motivatie en ondernemerschap werd voor de eerste maal succesvol georganiseerd in 2015 in zaal XXL in Kortrijk Xpo voor meer dan 430 studenten. 87% van de aanwezigen geeft de inhoud van het evenement een score van 8, 9 of 10/10; en 92% raadt het aan bij anderen. In 2018 hadden we op onze 4de editie meer dan 700 enthousiaste studenten!

JUMP Partners:

In samenwerking met:

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sportinnovatiecampus

Nijverheidsstraat 112

8310

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen