Verkoop beëindigd

Jump Movement meets Van Hokjes naar Puzzelstukjes

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Veldkeuken

Koningslaan 11

3981 UT Bunnik

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Twee bijzondere methodieken en hun founders ontmoeten elkaar. Een unieke kans om kruisbestuiving te ervaren!

Judith Webber heeft door haar 12-jarige carriere als (interim)HR adviseur een prachtige en eenvoudige manier gevonden om mensen in beweging te krijgen, ze met hun talent te verbinden, vertrouwen én samenwerking te vergroten, genaamd 'Van hokjes naar puzzelstukjes'. De basis hiervan is 'Do what you do best!' Judith laat je met haar aanstekelijk enthousiasme deze simpele methode ervaren om duurzame verandering in organisaties te realiseren, verandering van binnenuit!

Ineke Hurkmans is founder van Jump Movement dat inmiddels in 12 landen met >65.000 deelnemers een bijzonder beweging wordt. De gespreksmethode van Jump Movement heeft zij ontwikkeld na jaren als consultant gewerkt te hebben en ontdekte dat 'aandacht en verbinding' onbetaalbaar en onontbeerlijk zijn in organisaties. Jump Movement brengt via een eenvoudige gespreksmethode mensen in beweging in de richting van een ambitie en zorgt voor diepe verbindingen in teams en groepen.

Zin om te ervaren wat jij als professional van deze combinatie kunt leren?

Tips en ervaring om meer uit jezelf en je team te halen. Maak kennis met twee bijzondere methodieken. Ontmoet bijzondere collega's en ervaar hoe sterk en eenvoudig groei kan zijn!

We starten om 14u en eindigen met een borrel en een hapje.

Datum en tijd

Locatie

De Veldkeuken

Koningslaan 11

3981 UT Bunnik

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen