Just getting Started

Venster Acties en details

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Locatie volgt.

xx

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Just Getting Started - hoe ga je om met de de P van “Pitches’?

Over dit evenement

Met dit initiatief, opgezet door VIA-leden Danijel Dercksen van Qontent Matters en Lars Reimink van Lijm Amsterdam, brengen we jonge bureauleiders vier keer per jaar bij elkaar. Het doel: ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren.

Just Getting Started is bedoeld voor de nieuwe generatie bureauleiders. Ieder kwartaal is er een andere thema waarbij steeds dezelfde 4 P’s het uitgangspunt zijn: Pitches, Productie, Personeel en Poen. Een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst is de informele borrel, welke wordt aangevuld door sprekers die bij het thema passen en de discussie op gang brengen. Ons doel is om jonge bureauleiders kennis en ervaring uit te laten wisselen.

Programma:

16.00 aanvang

16.05 start eerste spreker

16.25 Q&A

16.35 start tweede spreker

15.55 Q&A

17.05 persoonlijke borrel

18.05 wrap up

18.15 einde

Alleen op invite

Just Getting Started is een gesloten community voor jonge bureauleiders. Nieuwe leden kunnen enkel door andere leden aangedragen worden. Zou jij graag willen deelnemen? Stuur dan een mail naar info@vianederland.nl met als onderwerp JGS - aanmelden en geef een korte motivatie. Voor Just Getting Started is het niet verplicht om lid te zijn van VIA.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Locatie volgt.

xx

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator VIA

Organisator van Just getting Started

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen