Just Getting Started

Just Getting Started

van VIA

Venster Acties en details

Datum en tijd

Locatie

Publicis Groupe

Wilgenweg 12A

1031HV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Just Getting Started X Global Editie – de P van Pitch

Over dit evenement

Met dit initiatief, opgezet door VIA-leden Danijel Dercksen van Qontent Matters en Lars Reimink van Lijm Amsterdam, brengen we jonge bureauleiders vier keer per jaar bij elkaar. Het doel: ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren.

Just Getting Started is voor de nieuwe generatie bureauleiders. Ieder kwartaal is er een andere thema waarbij steeds dezelfde 4 P’s het uitgangspunt zijn: Pitches, Productie, Personeel en Poen. Een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst is de informele borrel, welke wordt aangevuld door sprekers die bij het thema passen en de discussie op gang brengen. Ons doel is om jonge bureauleiders/ managers kennis en ervaring uit te laten wisselen.

Op 22 September gaan we in op het thema Pitches! Tijdens de laatste JGS Podcast (beluister 'm hier) hoorden we Japie Stoppelenburg, van Truus zeggen: “ik heb niet veel talenten maar één ding waar ik echt goed in ben is het maken van decks en geven van pitches” Japie komt daarom één van zijn winnende pitches presenteren, een unieke kans om te zien!

Na de pitch presentatie stappen we in de boot van Global om onder het genot van een drankje elkaar beter te leren kennen en om informeel door te praten over het thema ‘Pitches’. Na het boottochtje stappen we af en gaan we aan tafel voor een diner waar we met elkaar en Global verder praten over ons vak en visie.

Programma

16.00 Pitch presentatie Japie Stoppelenburg

17.00 Boot opstap

18.30 Start diner

21.00 Einde

Locatie

Publicis Groupe

Wilgenweg 12A

Amsterdam

Alleen op invite

Just Getting Started is een gesloten community voor jonge bureauleiders. Nieuwe leden kunnen enkel door andere leden aangedragen worden. Zou jij graag willen deelnemen? Stuur dan een mail naar felicia@vianederland.nl met als onderwerp JGS - aanmelden en geef een korte motivatie. Niet VIA leden zijn heel erg welkom maar vragen dan wel om een kleine bijdrage.

Note: In verband met beperkt aantal boot plekken en diner reservering vragen wij om uiterlijk 5 dagen van te voren af te melden indien verhindert. Wij hanteren doorgaans een no-show fee van 200,- excl. btw.

Delen met vrienden