Just Getting Started - Proces

Venster Acties

Just Getting Started - Proces

Just Getting Started - hoe ga je om met de de P van “Proces"?

Door VIA

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Bruut Amsterdam Asterweg 20 C2 1031 HN Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 4 uren
  • eTicket voor mobiel

Just Getting Started is een community voor jonge bureauleiders. Ben jij nog niet lid van de community maar wel een jonge creatief bureau ondernemer/leider die graag kennis wilt delen en opdoen? Stuur dan een mail naar info@vianederland.nl met als onderwerp JGS - aanmelden en geef een korte motivatie en link naar de website van je bedrijf.

Op 9 februari gaan we met Just Getting Started in op een aandachtspunt wat onmisbaar is als je wilt groeien: Proces.

Hoe zorg je ervoor dat je die eerste opdracht uitbouwt tot een lange termijn relatie met je klant? Dat doe je natuurlijk door het allerbeste werk te maken. Maar voor een duurzame samenwerking is het van belang om vanaf de start te werken aan een strategisch partnership met je klant. Een goed doordacht proces kan je daar enorm bij helpen: Zijn de doelstellingen helder? Wanneer is het project een succes? Wat is de rolverdeling en welke stakeholders zijn betrokken?

In ons vak wordt het ‘proces’ nog wel eens over het hoofd gezien, omdat we onze tijd liever besteden aan het maken van goed werk. Terwijl een goed proces essentieel is voor een lange termijn samenwerking met klanten, die uiteindelijk resulteert in beter werk én in de groei van je bedrijf.

Op 9 februari verwelkomen wij heel graag Katja Bauer van Glue. Zij zal deze sessie verzorgen. Katja zorgt vanuit Glue voor een betere samenwerking tussen adverteerders en bureaus en is werkzaam geweest in account/operationele director functies binnen verschillende bureaus maar ook aan klantzijde. Dus ze weet de kneepjes van het vak als geen ander. Deze keer gaan we naast een informatief gedeelte in break-out teams aan de slag. Zo ga je met een goodiebag vol learnings weer naar huis.

Ps. Blijf je na het programma nog even hangen voor een hapje en dansje? Er wordt namelijk gezorgd voor muziek en eten thanks to Bruut!

Programma:

15.00 – 15.30 Inloop

15.30 - 16.15 Presentatie + vragen

16.15 – 16.45 Break outs in groepen

16.45 - 17.00 Learnings delen

17.00 - 19.00 Borrel & hapje sponsored by Bruut

Locatie:

Bruut Amsterdam

Asterweg 20 C2

1031 HN Amsterdam

Wat is Just Getting Started?

Met dit initiatief, opgezet door VIA-leden Danijel Dercksen van qontent matters en Lars Reimink van Lijm Amsterdam, brengen we jonge bureauleiders vier keer per jaar bij elkaar. Het doel: ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren. Just Getting Started is bedoeld voor de nieuwe generatie bureauleiders. Ieder kwartaal is er een andere thema waarbij steeds dezelfde 4 P’s het uitgangspunt zijn: Pitches, Productie, Personeel en Poen. Een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst is de informele borrel, welke wordt aangevuld door sprekers die bij het thema passen en de discussie op gang brengen.

Aanmelden

Just Getting Started is een community voor jonge bureauleiders. Ben jij een jonge creatief bureau ondernemer/leider en zou je graag willen deelnemen? Stuur dan een mail naar info@vianederland.nl met als onderwerp JGS - aanmelden en geef een korte motivatie en link naar de website van je bedrijf. Als niet VIA lid mag je de eerste keer kosteloos deelnemen om te ervaren of het bij je past, de tweede keer vragen we een kleine bijdrage van 50,- euro en de derde keer ben je VIA lid :)

No-show fee

Wij hanteren een no-show fee* van € 50,-. We willen je daarom vragen wanneer je onverhoopt toch niet aanwezig kan zijn, je af te melden.

*Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je ticket of stuur dan een e-mail naar info@vianederland.nl. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van het evenement.

Als je dit evenement bezoekt ga je akkoord met onze Gedragscode Events.