Gratis

JUTTERSMUSEUM CALLANTSOOG, ZON, ZAND EN ZEE

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Juttersmuseum Callantsoog

Mineweg 1

1759 NZ Callantsoog

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom genieten van ZON, ZAND EN ZEE in het museum. Reserveer hier gratis je bezoek en koop je ticket in het museum.

Over dit evenement

Om bezoekers veilig en gastvrij te ontvangen houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Door je bezoek online te reserveren zijn er nooit te veel bezoekers tegelijk in het museum. Per dag zijn er zes momenten voor een bezoek. Op de website: www.juttersmuseumcallantsoog.nl vind je meer informatie over het museum. Kom je met een grotere groep vanaf 10 personen voor een familie-uitje, bedrijfs-uitje of zorg/woongroep en wil je na je bezoek koffie en taart? Neem dan even contact met ons op.

Ticket

Na het tonen van deze reservering kun je een ticket kopen aan de kassa van het museum. De toegangsprijs is: Volwassene € 12,50. Kinderern 3 t/m 18 jaar € 5,00. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis. De museumkaart is niet geldig.

Zon, Zand en Zee

Kom griezelen en lachen, vang scheppen, laat strandballen bewegen, test je reactievermogen en je intelligentie, maak een speciale selfie, kraak de geheime code en help een meeuw vliegen. Verbaas je over de gekste dingen die de strandjutter ooit gevonden heeft.


		Afbeelding van JUTTERSMUSEUM CALLANTSOOG, ZON, ZAND EN ZEE
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Juttersmuseum Callantsoog

Mineweg 1

1759 NZ Callantsoog

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Juttersmuseum Callantsoog

Organisator van JUTTERSMUSEUM CALLANTSOOG, ZON, ZAND EN ZEE

Jutters & Kunstmuseum Callantsoog is een museum met bijzondere verzamelingen van gevonden schatten uit de zee. De babyzeemeermin van Callantsoog en de vrolijke interactieve kunstwerken van strandjutter, kunstenaar en zeedichter Challa maken deel uit van de vaste collectie. Het museum is prachtig gelegen en ideaal voor het combineren van cultuur met een heerlijk dagje strand, winkelen in Callantsoog, fietsen, paardrijden of vogelspotten. In het jutterscafe en op het terras van het museum kunt u terecht voor een lekker kopje koffie en taart. Parkeren is gratis.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen