Kaderloos masterclass: 'DISC gedrags- en communicatiestijlen' [€249]

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Training over DISC gedragsstijlen, de kracht van gedrag en communicatie. Incl. jouw eigen DISC profiel [16 pagina's].

Over dit evenement

"Mensen kopen van mensen, bedrijven kopen niet van bedrijven". Hoe motiveer je mensen om voor jou in beweging te komen en/of om van je te kopen? We maken steeds meer gebruik van online media en digitale communicatie, maar hiermee gaat het intermenselijke contact deels verloren. En juist dat deel is de essentiële basis van solide relaties. dus écht contact maken met mensen is goud!

Heb jij moeite om écht contact te maken? Wil je meer succes op een date? Doodmoe na een dag werk? Voel je je onbegrepen en niet gehoord? Worstel je met belemmerende emoties en angsten? Of geef jij teveel geld uit aan datingapps, zonder resultaat? Valt de swipe naar rechts in real life tegen of zie je weinig terug van degene die je op het scherm voor je dacht te hebben? Wil jij leren om écht te contact maken?

In deze training maak je kennis met… jezelf! Een ontmoeting is gaat niet alleen om de ander, maar ook om jezelf. Je leert in deze training ook veel over het herkennen van gedragsstijlen van anderen! Aan de hand van een door jou vooraf ingevuld DISC-profiel laat Jean-Marc Bilderbeek je zien wat de sterke punten in jouw gedrag zijn én hoe je deze in kunt zetten om je doel te bereiken. Hoe gebruik je deze kennis nou maximaal? Welke gedragsstijlen passen bij jou en welke ga jij van nature uit de weg?

Deze Kaderloos Masterclass biedt de (maximaal 8) deelnemers handreikingen om de gunfactor te verhogen en de contactkwaliteit tussen heb en hun omgeving snel en effectief te verhogen. Je zult leren en ervaren wat de directe effecten zijn van jouw eigen en andermans gedragsstijlen op het behalen van resultaten. Je kunt inschatten wat andermans voorkeursgedragsstijlen zijn (herken je match!) en hoe je hier maximaal op kunt inspelen. Een webinar vol humoristische anekdotes, voorbeelden én handige tips. We doen dit in een kleine groep, daardoor heb je maximale aandacht én stap je echt buiten je comfort zone, spannend maar zo waardevol!

Al dat wat je leert deze dag is direct toepasbaar in de praktijk.

Waarom deze training?

 • Als je meer wil weten over jouw gedrag en hoe je effectiever en efficiënter met jouw omgeving wil communiceren en/of daten
 • Als je meer wil weten over de “kracht van gedrag”
 • Hoe verhoog ik snel de contactkwaliteit met mijn gesprekspartner?
 • Hoe vergroot ik direct de gunfactor?
 • Hoe beïnvloedt gedrag de communicatie en samenwerking?
 • Investering is inclusief jouw eigen 16 pagina's tellende DISC profiel t.w.v. €119,00.

Wat kan je verwachten van deze training?

Voorafgaand aan de training vult iedere deelnemer een eigen DISC profiel in. Tijdens de online training worden deze profielen besproken en geanalyseerd. Hierdoor krijgen de deelnemers inzicht in hun eigen gedragsstijl en in die van andere. Ook leer je hoe je jouw eigen gedrag optimaal kunt inzetten om jouw doelen te bereiken en hoe gebruik je jouw kennis maximaal om een ander te motiveren voor jou in beweging te komen.

We bespreken de opties om contactkwaliteit met relaties direct te verhogen, verbeterpunten én valkuilen per gedragsstijl en hoe gedragsstijlen toe te passen in communicatie.

Aan de hand van korte oefeningen en een uitgebreide presentatie over de theorie van DISC gedragsstijlen, leer je tijdens deze training hoe je écht contact kunt maken. Mede door de ruime coaching ervaring, beperkte groepsgrootte en het feit dat de trainer sinds 2015 DISC gedragsstijl-gecertificeerd is, krijg je maximale persoonlijke aandacht.

Je zult leren en ervaren wat de directe effecten zijn van jouw eigen en andermans gedragsstijlen op het behalen van resultaten. Je kunt inschatten wat andermans voorkeursgedragsstijlen zijn en hoe je hier maximaal op kunt inspelen om sales, communicatie en samenwerking te optimaliseren.

Voor wie is deze training een must?

 • Als je een betere relatie met én hogere gunfactor wil hebben bij jouw klant of relatie
 • Als je handvatten wil hebben voor effectieve communicatie en samenwerking
 • Als je tools en handreiking wil leren die direct jouw contactkwaliteit met jouw omgeving zullen verhogen
 • Als je eigen en andermans gedragsstijlen beter wil begrijpen
 • Als je kennis wil maken met gedragsstijlen
 • Voor teams die ‘meesterlijk’ willen presteren

DISC gedragsstijlen?

DISC geeft inzicht in bewuste en onbewuste voorkeuren in gedrag en communicatie. We laten allemaal een andere combinatie en intensiteit van de 4 DISC gedragsstijlen zien: Daadkrachtig, Interactief, Stabiel en Consciëntieus. Ieders persoonlijke DISC gedragsstijl is uniek.

Programma

Een online sessie (maximaal 8 personen) van 2,5 uur, inclusief jouw 16 pagina's tellende persoonlijke DISC-profiel welke je na de training krijg toegestuurd. Tijdens de training bespreken we de profielen, de theorie van gedragsstijlen en hoe je effectiever kunt communiceren.

Jean-Marc Bilderbeek

Jean-Marc heeft als trainer en coach jarenlange ervaring in het geven van trainingen en workshops over presenteren en pitchen. Hij weet als geen ander hoe belangrijk de presentatie van jezelf is en hoe je dit kunt ombuigen naar iets waarbij je volledig in je kracht staat. Sinds 2015 is hij DISC gedragsstijl gecertificeerd. Een training waar je altijd iets aan hebt: in je dating leven, maar ook zakelijk!

Als oprichter van veranderorganisaties Kaderloos en Blending Forces, begeleidt hij individueel, organisaties en teams om resultaatgericht samen te werken en bij duurzaamheidsvraagstukken. Hierbij staan thema’s als gedragsstijlen, leiderschap, zelf verantwoordelijkheid, communicatie- en gedragsstijlen, draagvlakontwikkeling en teamoptimalisatie centraal. Tevens begeleidt hij executives en TEDx sprekers in presentatietechnieken en geeft al jaren masterclasses bij o.a. het NIMA. Zijn motto: “Ga kaderloos, want échte groei ligt buiten je comfort zone!”

Jean-Marc heeft al duizenden mensen gemotiveerd verantwoordelijkheid te nemen voor persoonlijke ontwikkeling, welzijn en gezondheid.

Kosten

De kosten van deze training bedragen € 249,00 per persoon, incl. persoonlijk DISC profiel t.w.v. € 119,00 excl. 21% BTW. Je ontvangt voorafgaand aan de training de factuur welke voldaan moet zijn vóór de start van de training.

Minimaal aantal deelnemers: 4. Maximaal 8.

1-op-1 DISC sessie?

Wil jij al het bovenstaande maar dan liever in een 1-op-1 sessie? Ook dat kan! Voor €299 euro krijg jij anderhalf uur persoonlijke uitleg van jouw DISC profiel, online of live. Neem hiervoor contact met ons op via 010-8450260 of mail naar info@kaderloos.nl

Meer weten over onze workshops en online webinars of masterclasses? Bel 010-8450260 of kijk op www.kaderloos.nl.


		Afbeelding van Kaderloos masterclass: 'DISC gedrags- en communicatiestijlen' [€249]
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Jean-Marc Bilderbeek

Organisator van Kaderloos masterclass: 'DISC gedrags- en communicatiestijlen' [€249]

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen