Kaderloos masterclass: 'Presentatietechnieken voor professionals' [€379]

Venster Acties en details

In verkoop op 15 dec. 2021 om 00:00

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Leer krachtig, verbindend en onderscheidend presenteren; incl. 1-op-1 coachingssessie én een module over de kracht van humor!

Over dit evenement

Kaderloos Masterclass: 'Presentatietechnieken voor professionals'

Waarom deze masterclass?

Anno 2021 zoomen, videobellen en meeten we online meer dan ooit. Je logt in op een online meeting en ontmoet daar een potentiële klant, opdrachtgever of collega’s. Hoe kom jij het sterkst over via het beeldscherm? Hoe combineer je mogelijkheden van online media mét de kracht van een sterke presentatie tot een onvergetelijke indruk? Hoe verbindt je nou écht met andere deelnemers? Spreken is de meest overtuigende communicatievorm die er is. Toch ervaren velen hun meetings en presentaties als saai, onduidelijk en onaantrekkelijk, terwijl met een sterke regie en een online presentatie resultaten snel zullen vergroten.

Haken deelnemers af tijdens jouw (online) presentatie? Gaan camera’s uit, geluid op mute en mis je écht contact met deelnemers tijdens online sessies? Pak de regie! Tijdens deze Masterclass leer jij jezelf kort, helder, verbindend en krachtig te presenteren, aangevuld met online tools & vaardigheden.

Special guest 1e sessie:

Speciaal onderdeel van deze masterclass is de bijdrage van Josephine van der Hoeven, humorwetenschapper en oprichter van Funnybusiness. Door gebruik van humor wordt er beter naar je geluisterd en word je ook beter begrepen. Dit komt door de ventromediale prefontale cortex, dat klinkt indrukwekkend hè? Toch zijn veel mensen bang dat een grapje verkeerd kan vallen. Deze risico’s zijn te omzeilen door het gebruik van de juiste humorstijl. Aan de hand van de wetenschap en haar ervaring zal zij je meenemen in de speelse wijze hoe je jouw pitch kunt vertellen en legt ze uit hoe je humor als kracht kunt inzetten. Na deze module van Josephine krijg je zelfs je chagrijnige buurman aan het lachen. Josephine werkte met klanten als Unilever, RedBull en Hallmark.

Programma:

Een intensief online live programma waarbij Jean-Marc Bilderbeek twee small group sessies en voor iedere deelnemer één 1-op-1 personal coaching sessie faciliteert. Er wordt gewerkt met een kleine groep om zo maximale intervisie, aandacht en verbinding te bereiken met de deelnemers.

Na deze inspirerende masterclass durf je jezelf nog meer (online) te laten zien. Leer maximaal van deze toptrainers die honderden workshops, webinars en trainingen hebben gegeven: leer van elkaar en profiteer van ieders ervaring en intervisies. Samen zorgen we ervoor dat anderen jou nooit meer zullen vergeten!

Data:

 • De 1e plenaire sessie: dinsdag 22 juni van 13:30 - 16.30 uur.
 • 1-op-1: tussen 22 juni en 1 juli vinden de individuele online coaching sessies plaats
 • De 2e plenaire sessie: donderdag 1 juli van 14.00 - 16.00 uur.

Dit levert deze masterclass jou op:

 • Plezier, fun en verbinding tijdens (online) presentaties & meetings.
 • Tips & trucs om alleen óf samen een verpletterende indruk te maken tijdens webinars, zoom sessies en videoconferences. Maak maximaal gebruik van beschikbare tools en richt jouw online omgeving zo in om maximale aandacht te vragen en te behouden. Ook leren we je technische mogelijkheden betreffende geluid, beeld, chat, Q&A, achtergronden en kleding;
 • Deelnemers leren een direct inzetbare persoonlijke én corporate pitch; geoptimaliseerd voor online presentaties, webinars en videoconferencing;
 • Leer o.a. gebruik maken van ondersteunende middelen, energieke online werkvormen, voor- en nadelen van online sessies.
 • Verbeterde online sales, presentatie skills en teameffectiviteit.

Je leert

 • Overtuigend, onderscheidend, krachtig en aantrekkelijk online presenteren;
 • De kracht van humor toepassen in jouw pitch of presentatie
 • Overtuigend en vol zelfvertrouwen spreken, vergaderen of presenteren;
 • Spreken in een super aantrekkelijke en boeiende taal, afgestemd op de doelgroep;
 • Creëren van meer nieuwe klantcontacten en nieuwe klanten winnen.

Deze masterclass is voor iedereen die

 • Meer regie over en meer resultaat wil hebben van online sessies;
 • Professioneler webinars en presentaties wil geven;
 • Een groep effectiever en efficiënter (online) wil laten communiceren.

Investering

De investering bedraagt eenmalig € 379,00 excl. 21% BTW per persoon. Je betaalt na inschrijving en voor aanvang van de training van ons een factuur incl. BTW. Deze factuur dient voorafgaand aan de individuele 1-op-1 sessie te zijn voldaan. Minimaal aantal deelnemers van deze training: 4. Maximaal 12.

Deze Masterclass voor jouw team?

Wil jij beter met een team samenwerken én leren krachtig en vol zelfvertrouwen te presenteren? Neem dan contact op via 010-8450260 of info@kaderloos.nl. Graag bespreken wij de mogelijkheden voor aangepaste tarieven en hoe wij dit op maat kunnen inrichten. Klik hier voor aanvullende informatie over deze Masterclass.

Over Jean-Marc Bilderbeek

Jean-Marc Bilderbeek stuwt 20+ jaar persoonlijke groei en teams door anders-dan-andere resultaatgerichte veranderprogramma’s met o.a. high impact trainingen, workshops en personal coaching. Zijn passie is mensen te motiveren buiten hun comfortzone te stappen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun gedrag: de basis voor structurele verbinding en verandering.

Zijn 10.000 vlieguren als (keynote) spreker heeft hij gemaakt op webinars en events voor zijn MPI, Speakers Academy, Kaderloos, Blending Forces en Smoothieclub. In 2016 heeft hij de "MPI Keynote challenge" gewonnen en geeft hij Masterclasses "Kort & krachtig presenteren & pitchen" bij o.a. het NIMA te Amsterdam. Individueel begeleidt hij M- en C level managers van o.a. Talpa, Salesforce en NN in presentatietechnieken en professionals bij klantgerichte communicatie, TED talks, sales pitches en keynotes.

Deze masterclass wordt sinds 2020 ook aangeboden @ NIMA Academy (Nederlands Instituut voor Marketing). Jean-Marc is sinds 2014 ook te boeken als keynote speaker bij o.a. Speakers Academy.

Meer weten over onze Kaderloos workshops en online webinars of masterclasses? Bel 010-8450260 of kijk op www.kaderloos.nl.


		Afbeelding van Kaderloos masterclass: 'Presentatietechnieken voor professionals' [€379]

‘life changing’, energiek’, ‘onderscheidend’, ’confronterend’, interactief' & ‘direct toepasbaar’


		Afbeelding van Kaderloos masterclass: 'Presentatietechnieken voor professionals' [€379]

		Afbeelding van Kaderloos masterclass: 'Presentatietechnieken voor professionals' [€379]

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Jean-Marc Bilderbeek

Organisator van Kaderloos masterclass: 'Presentatietechnieken voor professionals' [€379]

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen