Kalah Seminar Idan Abolnik

Venster Acties en details

Geannuleerd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Taekwon-Do School Amsterdam

31 Jan van Galenstraat

1051 KM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Kalah is wellicht de meest effectieve vorm van zelfverdediging die er bestaat. Mis de kans niet om te trainen met grondlegger Idan Abolnik!

Over dit evenement

Op 10 en 11 april 2021 komt Idan Abolnik voor het eerst naar Amsterdam voor een tweedaags Kalah seminar.

In 2 dagen zul je ontdekken wat realistische zelfverdediging inhoudt en uitgebreid worden ingeleid in wat Kalah is. Je leert geen trucs, maar uitsluitend zaken die ook écht werken.

Alles wat thuishoort in moderne zelfverdediging komt voorbij (ook wapens). Dit is een unieke kans om met de meest besproken instructeur van het moment te trainen.

Zowel weekendtickets, als tickets voor zaterdag of zondag alleen.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Kalah wordt wereldwijd beoefend door zowel vrouwen als mannen, door professionals in de persoonsbeveiliging, door politie, speciale eenheden en militairen.

Kalah grondlegger Idan Abolnik startte na een lange carrière in het Israëlische leger (o.a. officier speciale eenheden, anti-terreur instructeur, sniper, SWAT) zijn eigen bedrijf in de persoonsbeveiliging. Zijn klantenkring bestond uit high profile klanten in de hoogste overheidskringen.

Zo kwam hij terecht in Zuid-Afrika.

Eén van de diensten die hij aanbood was Krav Maga training. Hij werd in verlegenheid gebracht door een student die hem tijdens de training op een zodanig agressieve manier aanviel dat zijn move niet werkte.

De student was niet overdreven groot of sterk, maar het zat 'm in de intensiteit van de aanval en de enorme weerstand die werd geboden toen de verdediging werd ingezet.

Dit inspireerde Abolnik om zich te richten op de ontwikkeling van een systeem wat wél werkt onder realistische omstandigheden. Het resultaat hiervan is Kalah.

Abolnik reist nu de hele wereld af om seminars te geven en instructeurs op te leiden in het Kalah systeem.

Verwacht geen mooie fancy moves, maar rauwe bewegingen die ook werken onder hoge stress. Het doel van Kalah is overleven.

Kalah is simpel, maar niet makkelijk.

Alles wat je leert wordt onder moeilijke omstandigheden geoefend. Je stressniveau wordt opgekrikt door zware lichamelijke oefeningen, mentale druk en chaos.

Je trainingspartners gedragen zich als criminelen en bieden je echte weerstand.

En dat is dan nog maar een fractie van hoe het er in de realiteit aan toe gaat, als het géén rubberen mes of nep pistool betreft.

Het basisniveau Kalah gaat over 1-op-1 situaties, zowel gewapend als ongewapend, 360 graden (dus van alle kanten) en op de grond.

De gevorderde niveaus gaan over meer-op-1 situaties, persoonsbeveiliging, en meer militaire tactieken.

Over de hele wereld doet Kalah stof op waaien in de zelfverdedigingswereld.

De reden hiervoor is omdat het nogal confronterend kan zijn om erachter te komen dat de martial art of vorm van zelfverdediging die men al jaren beoefent niet echt blijkt te werken.

De technische inhoud van Kalah is niet uniek an sich. Op enkele typische technieken na, is het allemaal bekende stof.

Het is echter de manier van trainen en de efficiëntie en effectiviteit van de technieken en tactieken die Kalah op een compleet ander niveau brengt dan andere systemen van zelfverdediging.

Idan Abolnik strijkt voor het eerst neer in Amsterdam op 10 en 11 april 2021. Maak kennis met Kalah, ongeacht je geslacht, achtergrond in vechtsporten, martial arts of zelfverdediging.

Kom met een open geest en laat je ego buiten de deur.

Minimum leeftijd: 16 jaar.

Dit seminar wordt georganiseerd door Taekwon-Do School Amsterdam. Hoofdinstructeur Jair Stenhuijs is tevens Kalah Instructeur en is in Zuid-Afrika opgeleid door Idan Abolnik zelf.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Taekwon-Do School Amsterdam

31 Jan van Galenstraat

1051 KM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen