Gratis
Kamerbreed – Ingmar Heytze & Johan Borger – Winternachten festival 2022

Kamerbreed – Ingmar Heytze & Johan Borger – Winternachten festival 2022

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

Rossinilaan 141

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Poëzie en muziek in Bibliotheek Nieuw Waldeck — met Ingmar Heytze en Johan Borger

Over dit evenement

Ingmar Heytze, muzikaal poëet en Johan Borger, poëtisch muzikant, hebben elkaar gevonden in de winter van 2010, aan weerszijden van een zwarte Fender Stringmaster tijdens een repetitie in een ijskoud, verlaten lokaal. Uit hun gedeelde liefde voor de lapsteel, Americana, vintage gitaren, Gillian Welch en Robert M. Pirsig ontstond een vriendschap, een klein universum vol muziek, poëzie en de zoektocht naar kwaliteit.

Hun nieuwe programma ‘Kamerbreed’, op 17 juni te zien en te horen in Bibliotheek Nieuw Waldeck, is het verslag van een doorlopend, aanstekelijk gesprek tussen vrienden uit verschillende werelden. Het is een roadtrip voor de geest, een intieme voorstelling over aandachtig leven en de zoektocht naar de betekenis van het begrip ‘kwaliteit’. En vooral is het een ontmoeting van muziek en literatuur.

--------

Kamerbreed is onderdeel van het Winternachten festival 2022 – de zomereditie. Onder het festivalthema Whose House Is This? vindt Winternachten plaats van donderdag 16 tot en met zondag 19 juni op verschillende locaties in Den Haag, waaronder PAARD, PIP en Amare. Literatuur, poëzie, woordkunst, muziek en film: alle cultuurliefhebbers komen aan hun trekken op dit veelzijdige, internationale literatuurfestival. Voor deze vrijdag in Bibliotheek Nieuw Waldeck zijn aparte tickets te bestellen, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op alle andere festivaldagen met o.a. Nana Kwame Adjei-Brenyah, Ronelda S. Kamfer, Iman Mersal, Agustina Bazterrica, Athena Farrokhzad en Raoul de Jong. Voor meer informatie, zie www.winternachten.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

Rossinilaan 141

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen