€ 32,50

Kamu Gravel Series #1

Venster Acties en details

€ 32,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kamu koffiebar en fietsenwinkel

31 Boschstraat

4811 GA Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De eerste editie van de Kamu Gravel Series. Een serie gave graveltochten rondom Breda. Let op er is een zaterdag en zondageditie!

Over dit evenement

Zin om een dagje te gravellen? Dan hebben wij goed nieuws! Wij organiseren deze zomer niet één, niet twee, maar drie gave graveltochten. Samen met onze partners Komoot en Focus bezorgen we jou en je vriend(in)en de ideale dag op de fiets.

We geven het startschot in het weekend van 10 juli, waarbij we zowel op zaterdag als op zondag de mogelijkheid bieden om één van de gaafste gravelroutes uit de regio Breda te fietsen.

Het wordt een dag, zoals onze ideale fietsdag er uit ziet, we beginnen met een lekkere bak koffie en een overheerlijk ontbijt bij Kamu. Halverwege geen lullige stop met een paar halve bananen 🍌 maar een lekker broodje en drankje op een leuk terras. Bij terugkomst staat een koud biertje voor klaar!


		Afbeelding van Kamu Gravel Series #1

Route

Een schitterende route van circa 140 km, waarvan meer dan 100 km onverhard is gemaakt door https://bjornrides.cc. Onderweg fiets je over mooie singletracks, eeuwenoude karrensporen en eindeloze gravelpaden. De route is op basis van GPX en staat niet uitgepijld.

Start

Zowel op zaterdag als op zondag mag er tussen 08:00 en 11:30 gestart worden vanuit Kamu. We zullen voor de start voor iedereen een kop koffie en een ontbijtje klaar hebben staan. We doen ons best om iedereen zsm te helpen in de ochtend maar gezien de grote van onze zaak en de huidige corona regels zullen er mogelijk momenten zijn waarop er even gewacht moet worden. Alvast bedankt voor jullie begrip.

Ticket

Wat krijg je allemaal voor je ticket?

  • Koffie en ontbijt
  • Goodiebag
  • GPS
  • Geheel verzorgde tussenstop
  • Koud biertje bij aankomst

Finish

De finish streep is weer getrokken bij Kamu. Hier staat een koud biertje voor je klaar. Teveel haast om weer naar huis te gaan? Dan neem je deze toch gewoon mee!

FAQ

Is het een race?

Nee de gravel series zijn zeker geen race. Iedereen legt de route af in zijn eigen gekozen tempo en met respect voor de omgeving en andere weggebruikers.

Waar kan ik parkeren?

Je kunt dichtbij parkeren, in je aanmelding ontvang je de exacte adres gegevens.

Is er ook een korte route beschikbaar?

In principe werken we alleen met de volledige route. Dit omdat de tussenstop redelijk ver in de route zit en we gewoon niet willen dit iemand iets van de prachtige route mist. Wil je toch echt minder rijden neem dan even contact met ons dan is er altijd iets te verzinnen.

Wat als het door nieuwe corona maatregelen niet door kan gaan?

Dan ontvang je de ticketprijs retour

Heb ik een gravelbike nodig om deze route te rijden?

Je kunt hem ook zeker met een crossfiets of mountainbike rijden, maar met een racefiets is deze route niet te doen. Minimaal banddikte is 33mm alles daaronder is op eigen risico.

Covid 19

We organiseren deze tocht binnen de op dat moment geldende COVID 19 maatregelen. Dit betekend dat er binnen bij Kamu maximaal 50 personen tegelijk binnen mogen. Het terras telt hier niet bij mee maar neem hierin de afstandregels zo veel mogelijk in acht. Mochten er veranderingen optreden in de regels passen we het evenement hier vanzelfsprekend op aan.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kamu koffiebar en fietsenwinkel

31 Boschstraat

4811 GA Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Kamu

Organisator van Kamu Gravel Series #1

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen