Gratis

Kansen Blockchain voor de overheid

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Houten

Hoofdveste 25

3992 DH Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Welke concrete kansen biedt Blockchain voor de overheid?

Op deze vraag krijgt u antwoord tijdens het Blockchain event 5 oktober a.s.


Technologie versnelt

Hoe blijf ik als overheidsinstantie van belang in een tijd van versnelde technologische ontwikkelingen? Een vraag die u of uw overheidsinstantie wellicht bezighoudt. Technologische ontwikkelingen die zo snel gaan dat overheidsinstanties en bedrijven met argusogen naar start- en scale-ups in hun branche kijken en zich afvragen: “Besta ik morgen nog wel?”

De overheid moet versnellen

We leven in een tijd waar burger en overheid soms mijlen ver van elkaar verwijderd zijn. Nieuwe technologieën bieden bij uitstek de kans om dit gat te verkleinen. Blockchain is een technologie welke kansen biedt voor de overheid om haar rol in de maatschappij beter te vervullen en zowel burger als ondernemer echt te helpen.

Blockchain evenement overheid

Daarom nodigen wij u van harte uit voor ons Blockchain evenement op 5 oktober! Sprekers zijn Paul Bessems en Marlous Pomp. Paul Bessems is pionier, Blockchain Consultant en (co-)auteur van negen managementboeken. Hij is een expert op het gebied van Blockchain Organiseren. Hij helpt organisaties bij de transitie: ‘Van bedrijf naar netwerkorganisatie’ en met de vraag: Wat betekent Blockchain Organiseren voor onze organisatie en hoe kunnen we hiermee starten?’

Daarna spreekt Marloes Pomp, Programma Officer Blockchain bij de Nederlandse overheid, die ons meeneemt in 25 pilots die momenteel lopen binnen de overheid. Na deze twee inspirerende sprekers gaan we (onder begeleiding van een facilitator) concreet in over welke Blockchain toepassingen voor u van toegevoegde waarde zijn en hoe u aan de slag kunt gaan met Blockchain.

Zien wij u 5 oktober aanstaande? Meld u gelijk aan!

Wegens veel belangstelling voor het Blockchain event, wijken wij uit naar een externe locatie. 5 oktober bent u daarom van harte welkom in het Van der Valk Hotel Houten.

Klik hier voor een routebeschrijving.


Voor vragen kunt u contact opnemen met Eddie Altenburg of Rick Bouter.

Tot dan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Houten

Hoofdveste 25

3992 DH Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen