Gratis

Kansen en uitdagingen voor de robotica in de logistiek

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fieldlab Robotics Roermond

Marie Curieweg 16

6045GH Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Robottechnologie is bezig aan een opmars in de logistieke processen. Veel werkzaamheden die nu nog met de hand worden gedaan, zullen in de toekomst door robots worden uitgevoerd.

Dit komt enerzijds doordat de klant steeds hogere eisen stelt aan snelheid, capaciteit en levertijd. Anderzijds worden de robotiseringsoplossingen steeds slimmer en flexibeler.

Maar wat zijn eigenlijk de mogelijkheden van de huidige robottechnologie? Welke onderdelen in het (interne) logistieke proces zijn interessant voor robotisering? En wat komt erbij kijken als ik als logistiek dienstverlener robotica wil gaan toepassen?

Een goed moment om de kansen en uitdagingen op het gebied van robotica in de logistieke sector te belichten. Samen met VLM (Vereniging Logistiek Management) organiseert LIOF een bezoek aan het Fieldlab Robotics in Roermond.

Het bezoek vindt plaats op donderdag 25 januari van 15.00 uur tot 18.00 uur bij Fieldlab Robotics in Roermond. Tijdens dit bezoek krijgt u inzicht in de laatste innovaties op het gebied van robottechnologie en vinden diverse live demo’s plaats.

Programma

15.00 uur inloop en koffie/thee

15.15 – 15.45 uur Presentatie: Wat is er nu beschikbaar aan Robot technologie die logistieke processen verbeteren en vergemakkelijken?

15.45 – 16.15 uur Roundtable discussie: waar zien we daadwerkelijke concrete toepassingsmogelijkheden binnen onze organisaties? Wat houdt ons tegen en wat juist niet?

16.15 – 17.00 uur Rondleiding FieldLab Robotics en demo's

17.00 – 18.00 uur Netwerken + Borrel.


Meld je aan en dan zien we je op 25 januari!

Team Industrie en team Logistiek

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fieldlab Robotics Roermond

Marie Curieweg 16

6045GH Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen