Kansrijk: Maatschappelijke initiatieven voor een inclusieve arbeidsmarkt

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

We hebben ons maximaal aantal toegangskaartjes al uitgegeven! Maar je kunt je opgeven voor de reservelijst door een email te sturen aan Iris: iris.weges@rebelgroup.com.

Kansrijk: Maatschappelijke initiatieven voor een inclusieve arbeidsmarkt

Miniconferentie: Kansrijk – Maatschappelijke initiatieven versterken voor een inclusieve arbeidsmarkt

Door Platform Jongeren & Werk

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 9 sep. 2021 10:00 - 17:00 CEST

Locatie

metal Cathedral 20 Rijksstraatweg 3545 NA Utrecht Netherlands

Over dit evenement

*** Bezoek voor meer informatie en het volledige programma onze website: https://platformjongerenenwerk.nl/miniconferentie-kansrijk ***

Kansrijk. Dat zijn heel veel mensen in Nederland die nu niet volledig mee kunnen doen. Diversiteit is kracht en inclusie maakt het verschil, maar dan moeten we wel af en toe een hand toereiken, een stoel bijzetten, of wat meer doorvragen.

Dat snappen de mensen achter de vele maatschappelijke initiatieven die Nederland rijk is allang. Maar hoe bevlogen ze ook zijn, ze komen toch soms wat drempels en hobbels op de weg tegen.

De miniconferentie Kansrijk staat in het teken van het versterken van die maatschappelijke initiatieven die zich inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt.

Want hoe bouw je nu een duurzaam, sterk ecosysteem rondom deze initiatiefnemers, zodat zij met volle energie en aandacht met hun werk bezig kunnen zijn?

𝗗𝗲 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘀𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗶𝘀 𝗶𝗻 𝗵𝗮𝗻𝗱𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗣𝗹𝗮𝘁𝗳𝗼𝗿𝗺 𝗝𝗼𝗻𝗴𝗲𝗿𝗲𝗻 & 𝗪𝗲𝗿𝗸 𝗲𝗻 𝗣𝗹𝗮𝘁𝗳𝗼𝗿𝗺 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 & 𝗪𝗲𝗿𝗸, beiden gefinancierd door de Goldschmeding Foundation. Wij weten inmiddels uit ervaring dat alle to do's (nóg een rapport schrijven, nog een aanvraag voor financiering doen) het werk dat we eigenlijk willen doen kan overschaduwen. Maar we hebben óók ervaren dat er manieren zijn waarop verschillende aspecten – financiering, onderzoek, community en kennisdeling - elkaar onderling kunnen versterken.

Van financiën tot onderzoek tot community en kennisdeling, het komt tijdens de mini-conferentie aan bod. We zoeken verbinding met jullie; sociaal ondernemers, gemeentes, onderzoekers, jongerenwerkers… om zo samen onze impact te vergroten.

LOCATIE: Metaal Kathedraal (Utrecht)

DAGPROGRAMMA:

10:00 Inloop

10:30 Plenaire sessie

11:30 Workshopronde 1

12:30 Lunchpauze

13:15 Workshopronde 2

14:30 Afsluitende plenaire sessie

15:30 Borrel

17:00 Einde

Moderator: Gatra Peshtaz, adviseur diversiteit en inclusie, moderator vanuit eigen onderneming, Gatra

Sprekers: Annemiek Dresen, Oprichter & Directeur, NewBees – Peter Brouwer, Programmamanager Inclusieve Arbeidsmarkt, Goldschmeding Foundation – andere namen binnenkort bekend!

Workshops worden in de komende weken aangekondigd. Geef je op om op de hoogte gehouden te worden.

Zien we je dan?

--------

𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗣𝗹𝗮𝘁𝗳𝗼𝗿𝗺 𝗝𝗼𝗻𝗴𝗲𝗿𝗲𝗻 & 𝗪𝗲𝗿𝗸

Een betere wereld, waarin alle jongeren hun talenten kunnen ontwikkelen en vrije keuzes kunnen maken om onderwijs te volgen en te werken. Een Nederland waar jongeren werk kunnen vinden en aan het werk blijven - óók de meest kwetsbare jongeren. Dit is wat we met Platform Jongeren & Werk willen bereiken.

Vanuit het platform geven we maatschappelijke initiatieven een kans om zichzelf te bewijzen en te groeien. We werken in de vorm van allianties waarin twee of meerdere partijen samenwerken rondom een bepaald onderwerp. We delen en ontwikkelen kennis en zijn een platform voor ontmoeting en interactie.

Platform Jongeren & Werk wordt gerund door Rebel - een eigenwijs consultancy- en adviesbureau uit Rotterdam. Het platform wordt mede mogelijk gemaakt door de Goldschmeding Foundation.

𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗣𝗹𝗮𝘁𝗳𝗼𝗿𝗺 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 & 𝗪𝗲𝗿𝗸

Het Platform Nieuwkomers & Werk wil dat nieuwkomers zo vlot en gelijkwaardig mogelijk mee kunnen doen op de Nederlandse arbeidsmarkt op een manier die past bij hun ambities en talenten. Om dit te bereiken ondersteunen wij initiatieven die nieuwkomers naar werk begeleiden met financiering, onderzoek, kennis, community en coaching. De lessen die we leren over wat hierin wel en niet werkt, gebruiken we om nieuwe en bestaande initiatieven sterker te maken, en te lobbyen op systeemniveau voor noodzakelijke verandering.

Het Platform Nieuwkomers & Werk is een programma van OpenEmbassy en wordt mogelijk gemaakt door de Goldschmeding Foundation.

Over de organisator

Georganiseerd door
Platform Jongeren & Werk

Verkoop beëindigd