€ 11,68

★ Kantine Royale ★ UITVERKOCHT!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sportvelden Cantincrode

Gasthuishoeven

2640 Mortsel

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een nieuw jaar, een nieuw feestje! Na de hopeloos-uitverkochte eerste editie, stelt CantRock met enige trots de tweede editie van Kantine Royale voor! En dat vieren we graag samen met jou. Verwacht je aan alle dingen die bij een CantRock-feestje horen: dansen, schuren, zweten, koude pintjes drinken,... Maar kom dat vóóral zelf even checken.

✖ 1 juni 2018 - deuren 21:00u
✖ Sportvelden Cantincrode - Mortsel

✖ LINE UP ✖

21.00 ✖ Commax
CantRock resident Commax trekt het feestje op gang! Hij weet als geen ander jullie dansbenen te entertainen. Ready, set, go!

22:00 ✖ laston&geo
Laston & Geo spelen nog eens een thuismatch op Cantincrode! Feest! Na hun passages op Pukkelpop (4x), Rock Werchter (7x), Tomorrowland (3x) en uiteraard CantRock (4x) zijn ze weer klaar om jullie te doen schudden van plezier. Verwacht je dus maar aan een waanzinnig dansfestijn met de beste house, electro en dance-knallers!

00:00 ✖ Yves Deruyter
Deze Bonzai Music-legende draait al 30 jaar mee aan de dj-top en leert zijn volk sinds de jaren ’90 dansen in binnen- en buitenland. U kent hem wellicht via zijn grootste succes ‘The Rebel’. Na zijn zegetocht op CantRock 2016 is de liefde er duidelijk niet minder op geworden. Oh ja, hij staat ook zomaar eventjes op de mainstage van Tomorrowland 2018 - Weekend 1. Headliner much? Kantine Royale presenteert Yves Deruyter!

01:30 ✖ NCHTWCHT
Nieuw concept van CantRock (4x) residents MASHPOP. Wakers over jullie nacht. Denk aan een feestje in een verlaten, donkere fabriek, in het holst van de nacht. Afsluiter van de avond: NCHTWCHT !


♬♫♪ BE THERE - ONLY 400 TICKETS ♫♪♬

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sportvelden Cantincrode

Gasthuishoeven

2640 Mortsel

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen