Kayzr Ambassador Night

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kayzr HQ

Ferdinand Lousbergskaai 106

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kayzr nodigt je uit op haar Ambassador Night: steun jij het bedrijf dat de gaming wereld op zijn kop zet?

Competitief gamen toegankelijk maken voor iedereen, dat is de missie van Kayzr.

Kayzr biedt gamers die willen doorgroeien in het competitief gamen, ook gekend als esports, een platform waar ze het kunnen opnemen tegen gamers van een vergelijkbaar niveau. Gamers misten namelijk een echt competitiegevoel omdat de top van de esports werd beheerst door een select clubje dat het prijzengeld telkens onder elkaar verdeelde. Door het op te nemen tegen spelers van eenzelfde niveau kunnen gamers nu wel geleidelijk aan doorgroeien.


Gamers, vaak jonge mannen tussen 16 en 35 jaar, zijn een moeilijk te bereiken doelgroep omdat ze niet zo frequent gebruik maken van de klassieke communicatiekanalen (tv, radio,...) en omdat velen onder hen ad blockers geïnstalleerd hebben op hun computer. Dankzij het Kayzr-platform wordt het voor bedrijven mogelijk om deze doelgroep toch te bereiken; ze kunnen bijvoorbeeld items in de shop op Kayzr aanbieden.


Een andere optie voor bedrijven om de gamers te bereiken is het sponsoren van de Kayzr League. Dit is een professionele competitie met de 4 populairste games op Kayzr.com. De ontknoping van dit toernooi is te volgen op grote gaming events en via een streamingdienst. Kayzr verzorgt meestal zelf deze gestreamde uitzendingen qua logistiek, productie,...


Kayzr focuste zich tot nu toe voornamelijk op de Benelux, maar ziet grotere mogelijkheden voor haar platform via internationale expansie met een vaste voet in Nederland en snelle uitbreiding naar een Europese grootmacht. Deze extra schaal verzekert een rendement op haar uitvoerige investeringen in eigen IT.


Kayzr is daarom op zoek naar een bijkomende financiering van 100.000 euro. Voor de financieringscampagne deed Kayzr een beroep op WinWinner, expert op vlak van groeifinanciering. Dit bedrijf zette het financieel plan op punt om de precieze financieringsnood te bepalen. Vervolgens focuste WinWinner zich op de storytelling van Kayzr om op haar website een campagne te publiceren die aantrekkelijk is voor investeerders.


Wil je meer weten over de groeiplannen van Kayzr?

Kom dan zeker eens langs op de Ambassador Night!

Joris en Freek, de 2 oprichters van Kayzr, leggen je op de Ambassador Night uit hoe Kayzr tot stand is gekomen en hoe de onderneming is geraakt waar ze vandaag staat. Ze vertellen je meer over hun groeiplannen en WinWinner zal ook aanwezig zijn om toelichting te geven over de mogelijkheden om te investeren in het beloftevolle Kayzr.

Een ideale gelegenheid dus om Kayzr beter te leren kennen en een antwoord te krijgen op je vragen over de financieringscampagne!

De financieringscampagne kan je bekijken via deze link.


Programma:

19.00u - Warm welkom door Joris en Freek
19.10u - Het ondernemersverhaal van Kayzr door Joris
19.30u - Gastspreker: de “mentor van Kayzr” aan het woord
19.40u - De groeiplannen en financieringsnood van Kayzr door Freek
19.55u - De investeringsmogelijkheden door WinWinner
20.10u - Gastspreker: Filip Langerock, Kayzr investeerder
20.20u - Q&A voor Kayzr & WinWinner
20.45u - Netwerken met hapje en drankje


Datum en tijd

Locatie

Kayzr HQ

Ferdinand Lousbergskaai 106

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen