Gratis

Kennis Festival Drenthe Woont Circulair #03

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
We vieren ruim twee jaar Drenthe Woont Circulair Proeftuin en delen de eerste inzichten van de pilots!

Over dit evenement

Kennisfestival Drenthe Woont Circulair!

We vieren ruim twee jaar DWC en delen naar elkaar de laatste stapjes, de vraagstukken en ervaringen uit het innovatief samenwerken.

Samen ontdekken door te doen, dat is het motto van Drenthe Woont Circulair. Want hoe gaat de toekomstige generatie huurders straks wonen? Acht Drentse corporaties kijken met een frisse blik naar die maatschappelijke opgave. Actium, Domesta, Lefier, Stichting Eelder Woningbouw, Woonborg, Woningstichting De Volmacht, Woonconcept, en Woonservice zijn er van overtuigd dat circulair wonen de nieuwe standaard voor woningbouw wordt. In 2040 bouwen en renoveren we 100% circulair en hebben we een circulaire bouwwereld in Drenthe gerealiseerd. Daar gaan we voor.

Woensdag 9 februari 2022 | 1300-18:00 uur

Locatie nader te bepalen.

U ontvangt na inschrijving (op zijn laatst enkele dagen voor de bijeenkomst, i.v.m.) informatie met instructies. Indien toch nog vragen? Graag een bericht naar peter.linders@kmidb.nl of brigitte.berends@kmidb.nl

Wij hanteren rondom NO-SHOW de volgende afspraken: Klik hier voor het No-Show-Beleid


		Afbeelding van Kennis Festival Drenthe Woont Circulair #03
Delen met vrienden

Datum en tijd

{ _('Organizer Image')}

Organisator Kwartiermakers in de Bouw

Organisator van Kennis Festival Drenthe Woont Circulair #03

Kwartiermakers in de Bouw is een onafhankelijk platform van enthousiaste, creatieve matchmakers die hun kennis, ervaring en netwerk inzetten om kansrijke ontwikkelingen te concretiseren, marktkansen te vergroten en perspectiefrijke projecten tot een succes te maken. Het hoofdkwartier van de kwartiermakers is bij Civilion in 's-Hertogenbosch. Naast de huisvesting is er ook een innige samenwerking bij onderzoeken, meetups en het innovatiesporen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen