Gratis

Kennis Festival Drenthe Woont Circulair

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Donderdag 17 juni van 11.00 tot 12.30 uur Kennisfestival Drenthe Woont Circulair

Over dit evenement

Kennisfestival Drenthe Woont Circulair!

Zelfs tijdens Corona stomen de teams binnen de Proeftuin voortvarend door! We hebben weer kennis te delen in een nieuw festival.

In De Proeftuin van Drenthe Woont Circulair ontdekken we door te doen. Met het online Kennisfestival op donderdag 17 juni nemen we je mee naar De Proeftuin en delen we onze ontdekkingen en ervaringen. Het festival begint om 11.00 uur en duurt tot circa 12.30 uur.

Dit kun je verwachten:

  • We gaan in gesprek met deelnemers uit De Proeftuin over de urgentie van circulair bouwen. En de rol die circulair slopen daarbij kan spelen.
  • Bouwteams vertellen over hun projecten en ontdekkingen. Waar staan de teams nu en hoe gaat het verder?
  • We gaan in gesprek met bestuurders over de uitdagingen op weg naar een circulaire sociale huurwoning. En welke oplossingen wij in Drenthe daarvoor zien.

Via de chat nodigen we je van harte uit om vragen te stellen en mee te discussiëren. We maken er een energieke show van!

En jij kunt daar bij zijn. Meld je hieronder gratis aan voor het online Kennisfestival van Drenthe Woont Circulair. Graag tot donderdag 17 juni!

Online: je ontvangt tijdig de streamlink

U ontvangt na inschrijving (op zijn laatst enkele dagen voor de bijeenkomst) een link met instructies. Indien toch nog vragen? Graag een bericht naar peter.linders@kmidb.nl of brigitte.berends@kmidb.nl

Wij hanteren rondom VERHINDERING, de volgende afspraken; Meld indien je toch verhinderd bent minimaal 24 uur van te voren, door een email te sturen naar één van de bovenstaande mailadressen. Daarvoor onze dank.


		Afbeelding van Kennis Festival Drenthe Woont Circulair
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Peter Linders | Drenthe Woont Circulair

Organisator van Kennis Festival Drenthe Woont Circulair

Drenthe Woont Circulair: Een unieke mogelijkheid om te experimenteren in de praktijk

Met Drenthe Woont Circulair willen de Drentse woningcorporaties fundamentele veranderingen brengen in de manier van bouwen en exploiteren. Gezamenlijk zijn ze de uitdaging aangegaan om circulaire sociale huurwoningen te ontwikkelen. Woningen die betaalbaar, herhaalbaar en opschaalbaar zijn. Dat doen de corporaties samen met marktpartijen. Corporaties en markt hebben zich verenigd.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen