Gratis
Kenniscafé Proeftuin Internationalisering #3 | Van resultaat naar community

Kenniscafé Proeftuin Internationalisering #3 | Van resultaat naar community

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

LocHal | Seats2Meet

Burgemeester Brokxlaan 1000

5041 SG Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Uitwisseling van ervaring en kennis van ruim 90 projecten in de Proeftuin Internationalisering.

Over dit evenement

Wij horen graag welke ervaringen er zijn opgedaan bij de Proeftuin Internationalisering van Regioprofiel Cultuur BrabantStad. Ook jouw kennis en ervaring is belangrijke input voor beleidsmakers. Je levert niet alleen een bijdrage aan toekomstig beleid en regelingen, er is ook gelegenheid om kennis en ervaring te delen én op te halen bij je vakgenoten.

Er is in al die Proeftuin-projecten een schat aan informatie opgebouwd. Die informatie willen wij gebruiken om bij overheden en fondsen aan te geven waar de beste kansen liggen en waar de mooiste resultaten te boeken zijn, zodat zij hun inspanningen daar op kunnen richten. Belangrijker misschien nog wel, we richten ons ook op het onderling delen van die kennis door de deelnemers. Het delen van manier van aanpak, van contactpersonen, vindplaatsen van subsidiepotten, tips en tricks, do’s en don'ts. Deze bijeenkomst is daarmee de start van een community internationalisering. Daarin spelen Kunstloc Brabant en de werkgroep internationalisering BrabantStad graag een ondersteunende rol.

We starten 31 mei met een inspirerende keynote-speech door Hicham Khalidi, directeur van de Jan van Eijkacademie te Maastricht. Daarna presenteert Liza Voetman het onderzoek dat zij deed naar internationaal werken post-corona bij Artist in Residencies. Vervolgens gaan we in een aantal groepen uiteen om van jullie te horen wat jullie hebben ervaren bij het internationaal werken. We sluiten af met een borrel waar jullie elkaar kunnen leren kennen en spreken, en waar we samen de aftrap van de community internationalisering zullen doen.

Fotograaf aanwezig!

Bij deze bijeenkomst, georganiseerd door Kunstloc Brabant, worden foto’s gemaakt. Deze kunnen gepubliceerd worden op onze websites, social media en in drukwerk. Je kunt het bij een van onze medewerkers aangeven wanneer je liever niet in beeld wilt verschijnen.

Ook achteraf is het nog mogelijk bezwaar te maken tegen het gebruik van het beeldmateriaal. Wil je liever dat we een foto waarin je bent te zien verwijderen? Laat ons dit weten via privacy@kunstlocbrabant.nl en vermeld de url waar je de media hebt aangetroffen, dan verwijderen wij het zo spoedig mogelijk.

Datum en tijd

Locatie

LocHal | Seats2Meet

Burgemeester Brokxlaan 1000

5041 SG Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen