€ 75

Kennisevent contentmarketing | Club BENG

Venster Acties en details

€ 75

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beeld en Geluid Den Haag

Zeestraat 82

2518 AD Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
We hebben vier inspirerende sprekers uitgenodigd die je alles vertellen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van contentmarketing.

Over dit evenement

De kunst van content marketing is om precies te begrijpen naar welke informatie jouw doelgroep op zoek is. Je speelt in op deze behoefte met content die en de helpende hand biedt en verband houdt met de aanschaf of het gebruik van jouw producten of diensten. Deze content bied je vervolgens aan via een doordachte mix van on- en offline middelen en (sociale) media met als doel klanten aan te trekken en te binden.

Gratis voor leden van Club BENG

Deze inspirerende middag mag je niet missen! Voor leden van Club BENG is de middag geheel kostenloos, inclusief de borrel.

Ben je (nog) geen lid van Club BENG? Meld je dan hier aan

Programma:

13.00 uur Ontvangst bij Beeld en Geluid Den Haag

13.30 uur Keynote spreker | Cécile Cremer – Trendwachter

14.00 uur Keynote spreker | Ron Simpson – The Avocado Show

14.30 uur Netwerken op het inspiratieplein

14.50 uur Keynote spreker | Jose Woldring – The Media Nanny

15.20 uur Keynote spreker | Patrick Petersen – Online Strateeg

15.50 uur Netwerken op het inspiratieplein

16.10 uur Tafelgesprek met keynote sprekers

17.00 uur Borrel en napraten

Presentatie:

Caatje is een charmante verschijning, die met haar innemende persoonlijkheid de onderste steen boven weet te krijgen, met name wanneer het om diepte-interviews gaat. Professioneel, welbespraakt en punctueel komt Caatje met een uitmuntende voorbereiding voor de dag.

Met haar bachelor Creative Management Communicatie én een 3 jarige theaterstudie aan de TRAP in Amsterdam op zak, vertrok zij naar London, om daar in 2008 af te studeren aan de prestigieuze drama school The London Academy of Music and Dramatic Arts (LAMDA).

Over de sprekers:

Cécile Cremer – Trendwachter

Cécile Cremer is een Trend en Innovatie expert pur sang, keynote spreker, auteur, maar bovenal een kind van de toekomst. Als keynote spreker stond zij op meer dan 100 internationale podia en vormt wereldwijd een bron van inspiratie op het gebied van

trends en innovatie. Zij staat aan het roer van haar onderneming. Wandering The Future, een future agency die zich focust op het delen van trend insights en het ontwikkelen van innovatieve concepten rondom internationale trends.

Ron Simpson – The Avocado Show

Zijn laatste avontuur beleeft hij samen met vriend Julien Zaal. The Avocado Show is ‘s werelds eerste avocado restaurant franchise en lifestyle merk, dat de coolste avocado items op aarde cureert en creëert. De aankondiging van het concept ging viral als een celebrity sextape, met meer dan 200 miljoen views en 200 duizend fans op social media. Inmiddels vind je The Avocado Show in allerlei toffe hoofdsteden door Europa, hebben ze een bestseller kookboek en zelfs hun eigen avocado fries.

Jose Woldring – The Media Nanny

José Woldring is als eerste Nederlandse vrouw ooit opgenomen in de prestigieuze ‘Billboard Dance Power Players’- lijst. Ze staat met haar bedrijf The Media Nanny aan de top van de internationale dance-industrie en verzorgt de PR en marketing voor artiesten van wereldfaam. Graag deelt zij haar inspirerende ondernemerstips met organisaties die haar inhuren voor een lezing.

Patrick Petersen – Online Strateeg

Vreemde eend Patrick Petersen RDM MA MSc is een ervaren ondernemer, spreker en docent die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in zijn inspirerende optredens. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Trendhopper, T-Mobile, TU Delft, IKEA Nederland, MTV, succesvol in de praktijk bracht.

Onze spelregels:

Dit kennis event is voor leden van Club BENG gratis. Ben je geen lid? Dan kan je een ticket aanschaffen voor €75,-.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beeld en Geluid Den Haag

Zeestraat 82

2518 AD Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Beeld en Geluid Den Haag

Organisator van Kennisevent contentmarketing | Club BENG

In Den Haag brengen we mensen in levenden lijve samen om te onderzoeken en te bespreken hoe wij allemaal in media leven. We zijn een mediamuseum met nog omvangrijkere (digitale) collecties dan vroeger.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen