€ 3,71

Kennismaken met vernieuwde 21st century skills game

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Groeiplek

Zevensterstraat 19

9404 JH Assen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat we doen

Het afgelopen jaar hebben we alle feedback uit het onderwijs (PO|VO|MBO) en uit het bedrijfsleven ( rolverdelingen binnen teams) verwerkt. De avond is bedoeld voor iedereen die zich bezig houdt met persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling in de breedste zin van het woord.

Tijdens deze avond kun je als een van de eersten kennismaken met de sterk verbeterde versie van de 21st Century Skills Game.

Na de koffie/thee starten we met een korte introductie over de 21st century skills. Daarna gaan we aan de slag met het spel. We spelen de variant onderwijs ( PO |VO | MBO) en Bedrijfsleven waarin we o.a. teamtaken en eigenaarschap met het spel testen.

Wil je weten waar jij staat in Creativiteit - Probleem oplossend vermogen - Samenwerken - ICT vaardigheden - Communicatie - Kritisch denken - Sociale - & Culturele vaardigheden en welke rol je hier in zou kunnen/willen spelen in je werk - relatie - gezin of buurtvereniging?Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het spel in ontwikkeling van burgerschap op scholen? #Studieloopbaanbegeleiders #Decanen #Burgerschapdocenten #Zorgcoördinatoren #Leerplichtambtenaren

Nieuwsgierig geworden naar de inzetbaarheid in het bedrijfsleven?
Hoe 7 pizzasessie je team weer op de rails zetten en eigenaarschap een vanzelfsprekendheid wordt in plaats van een dwingende eis. (Ervaringsdeskundige aanwezig)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Groeiplek

Zevensterstraat 19

9404 JH Assen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen