KennisMakers: Creëer het leven van je dromen

KennisMakers: Creëer het leven van je dromen

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Veldhoven

2 Meiveld

5501 KA Veldhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

In deze interactieve workshop leert Nienke Terne je alles over bewustzijnsontwikkeling.

Over dit evenement

In deze interactieve workshop leert Nienke Terne je alles over bewustzijnsontwikkeling, een proces dat kan zorgen voor meer vertrouwen en rust in je leven.

Nienke Terne is coach, holistisch therapeut en transitiebegeleider in het bedrijfsleven. Haar passie is bewustzijnsontwikkeling. Nienke: "Bewustzijnsontwikkeling, ook wel innerlijk werk genoemd, is de manier om de beweging te maken naar vrijheid en overvloed. Ieder individu en elk systeem is gebaat bij een ontwikkeling die van binnenuit ontstaat. De innerlijke strijd maakt plaats voor vertrouwen en rust. Je kunt dankzij bewustzijnsontwikkeling het leven van jouw dromen realiseren! In deze interactieve workshop laat ik je de magie van jezelf en de magie van het leven ervaren."

In begrijpelijke taal legt Nienke de (wetenschappelijke) achtergrond uit van de principes die ten grondslag liggen aan bewustzijnsontwikkeling. Ze vertelt onder meer over universele wetten en neurowetenschappen. Vervolgens maakt ze het proces concreter met aansprekende voorbeelden. De volgende elementen komen aan bod:

  • Weten en voelen wie je bent
  • Intenties en verlangens
  • Weerstand omarmen
  • Energie verhogen
  • In beweging blijven

Deze elementen worden ondersteund door oefeningen en opdrachten, zodat de deelnemers met nieuwe inzichten en ervaringen naar huis gaan.

  • Deelname is gratis, geïnteresseerden dienen zich wel van tevoren aan te melden.

Delen met vrienden