KennisMakers: De kracht van de stilte

Venster Acties

KennisMakers: De kracht van de stilte

Katrien Verberne heeft jaren in het onderwijs gewerkt, nu is ze NLP trainer.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Veldhoven 2 Meiveld 5501 KA Veldhoven Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Katrien Verberne heeft jaren in het onderwijs gewerkt, nu is ze NLP trainer. Ze deelt graag haar ervaringen en kennis met mensen die geïnteresseerd zijn in wat stilte met je kan doen.

Per seconde krijgen wij 1,5 miljoen prikkels binnen. Ons gedrag wordt hierdoor bepaald. In deze tijd neemt de hoeveelheid externe prikkels alleen maar toe. We worden continue bestookt met visuele en auditieve, maar ook met andere prikkels. Wat doet dit met onze gezondheid? Het kan ontzettend heilzaam zijn om je voor een bepaalde periode af te sluiten.

Een dag van stilte kan je daarbij helpen. Ben je benieuwd wat een stiltedag, stilteweekend of week van stilte met je kan doen, kom dan naar deze lezing. We gaan het hebben over wat stilte is, of het er nog vaak is en wat we ermee doen.

Je krijgt ook informatie over stilteretraites en eventuele meditatie die daarbij kan horen. Je ontvangt tips en handvatten voor wanneer je zelf een keer de stilte op wilt zoeken.

Katrien Verberne

Katrien heeft jaren in het onderwijs gewerkt, nu is ze NLP trainer. Ze deelt graag haar ervaringen en kennis met mensen die geïnteresseerd zijn in wat stilte met je kan doen. Ze is er persoonlijk van overtuigd dat het met regelmaat op zoeken van stilte je als mens kan verrijken.

  • Deelname is gratis, geïnteresseerden dienen zich wel van tevoren aan te melden.