KennisMakers: Ontspannen wonen door meer rust in huis

Venster Acties

KennisMakers: Ontspannen wonen door meer rust in huis

Interieuradviseur Bianca Spitters neemt je stapsgewijs mee naar een opgeruimd huis.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Veldhoven 2 Meiveld 5501 KA Veldhoven Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Word je regelmatig overprikkeld door alle spullen in huis? Koop je veel spullen die je eigenlijk niet nodig hebt? Of heb je behoefte aan een rustige en ontspannen woonomgeving?

Kom dan naar de presentatie 'Ontspannen wonen door meer rust in huis'. Tijdens deze avond neemt interieuradviseur Bianca Spitters je stapsgewijs mee naar een opgeruimd huis. Van bewustwording tot praktische handvatten voor een geordend huis. En tot slot nog een aantal praktische tips over het aanbrengen van rust en eenheid in je interieur.

Bianca: "Naast mijn passie voor interieur houd ik me bezig met gezond leven en ben ik graag in de natuur. In 2020 ben ik mijn bedrijf gestart, Bisti Interieuradvies, ik maak interieurontwerpen gericht op een duurzaam en ontspannen woonomgeving. Ik werk graag met natuurlijke materialen en de natuur is vaak mijn inspiratiebron. In deze hectische maatschappij vind ik het belangrijk om een plek te hebben waar je tot rust kunt komen. Ik gun iedereen een ontspannen woonomgeving en kijk graag mee naar de mogelijkheden."

  • Entree is gratis, je dient je wel van tevoren aan te melden.