Gratis

KennisMakers: Zelf spelen en ontdekken

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Veldhoven

2 Meiveld

5501 KA Veldhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Pedagoog Helen Janssen vertelt waarom en geeft praktische tips en informatie voor ouders/opvoeders van baby's en dreumesen.

Over dit evenement

Zelf spelen en ontdekken is heel belangrijk voor de ontwikkeling van baby's en dreumesen. Pedagoog Helen Janssen vertelt waarom en geeft praktische tips en informatie.

Baby’s hebben liefde nodig, knuffels, onze nabijheid en zorg. En toch, baby’s hebben óók tijd nodig op zichzelf om vrij te kunnen spelen en zelfstandig te kunnen ontdekken. Alle baby’s en jonge kinderen kunnen dat goed: zelf spelen, ook die van jou!

Deze workshop wil je met veel foto’s, praktische tips en achtergrondinformatie inspireren om je baby of dreumes dat te gunnen: die tijd voor zelf spelen en ontdekken. Maar hoe ziet dat er dan uit? Helen Janssen auteur van het boek 'Zelf spelen en ontdekken' en pedagoog deelt graag haar kennis en ervaringen.

Deze inspirerende interactieve workshop voor jonge ouders, is ook interessant voor gastouders, kinderopvang, opa’s en oma’s. Kortom voor iedereen die wil genieten van een jong kind dat zelf kan spelen en zelfstandig ontdekken.

Helen Janssen: "Door mijn opleidingen en ervaringen in mijn leven heb ik een gevarieerde, gevulde gereedschapskist. Met daarin inspiratie van de benaderingswijze van Rebeca Wild: Vanuit vrijheid leren, Pedagogie van de Hongaarse kinderarts Emmi Pikler en Verbindende, Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg."

Website Helen Janssen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Veldhoven

2 Meiveld

5501 KA Veldhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Bibliotheek Veldhoven

Organisator van KennisMakers: Zelf spelen en ontdekken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen