€ 47

Meerdere data

Kennismaking Coaching & Rebalancing

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Broek op Langedijk

Bijlestaal 54 (Zorgplein Zuiderdel)

1721PW Broek op Langedijk

Netherlands

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Kennismaking Coaching & Rebalancing

Door je drukke en veeleisende leven vergeet je te letten op signalen vanuit je lichaam. Je hoofd draait overuren en je kampt met kwaaltjes die maar niet over gaan. Onbewust vragen we veel van ons lichaam.


Aandacht voor je hoofd én lichaam
Bij Coaching heb je waarschijnlijk wel een beeld. We proberen onszelf vooral via ons hoofd te veranderen en verbeteren. Rebalancing voegt jouw eigen lichaam toe als krachtig middel om via aanraking uit je hoofd te komen, je eigen lichaam te voelen en echt te leren kennen.


Bewustwording en groei
De basis van mijn werkwijze is mijn passie om anderen de groei te laten ervaren die ik heb ervaren tijdens en na mijn burn-out. Door kritisch te kijken naar mijn eigen gedrag in de aanloop naar mijn burn-out, heb ik inzichtelijk kunnen krijgen welke patronen me in de weg zaten en mijn batterij leeg zogen. Door hier actief mee aan de slag te gaan (met professionele hulp uiteraard), heb ik deze patronen kunnen herkennen en aanpassen. En daar pluk ik nog iedere dag de vruchten van.

Het heeft ervoor gezorgd dat ik weer aan het roer sta. Ik word niet geleefd door wat me overkomt, maar ik bepaal hoe ik met zaken omga en ik maak bewuste keuzes waar ik mijn energie op richt. En dat gun ik jou ook!


KENNISMAKING COACHING & REBALANCING

Aandacht voor je lichaam is aandacht voor jezelf. Signalen van je lichaam leren kennen en accepteren wie je nu bent, geeft bewustwording, ontspanning, vertrouwen en leert vanuit je kracht te leven. Rebalancing is een krachtige vorm van lichaamswerk die je helpt om weer in contact te komen met je lichaam en je gevoel.

Kom het ervaren!
Het beste om gevoel te krijgen bij Rebalancing is het gewoon te proberen en ervaren. Dit kan via een kennismakingssessie van ongeveer anderhalf uur. In deze kennismaking bespreken we jouw situatie en “thema”, vertel ik jou meer over wat Coaching en Rebalancing en laat ik je kennismaken met lichaamswerk op de massagetafel.

Praktisch
Locaties:
Amsterdam
Stadhouderskade 562 (woonboot)

Broek op Langedijk
Bijlestaal 52 (Zorgplein Zuiderdel)

Prijs:
€47,- (normaal €110,-)

Bang voor zweverigheid?

Geen zorgen! Ik draag geen geitenwollen sokken ;-) en ben zelf ook een ambitieuze praktische onderneemster. Trust me: het helpt je concreet.


DIRECT AANMELDEN

Selecteer hiernaast de datum en tijd dat het jou uitkomt en meld je direct aan! Je voorkeur locatie zal nader afgestemd worden.

De normale vergoeding voor deze sessie is 110 euro. Maar deze kennismaking Coaching & Rebalancing bied ik je aan voor maar €47,-. Omdat ik je hetzelfde gun als wat ik heb ervaren door met meer aandacht naar mijn lichaam te luisteren.


Ik zie er naar uit om je te ontmoeten.

Let's make it happen!
Anne Marieke Baaijens

www.mydept.nl
06 28 666 783
info@mydept.nl


Ps, wil je liever een afspraak op een andere datum of tijdstip? Neem dan contact met me op via info@mydept.nl

Delen met vrienden

Locatie

Broek op Langedijk

Bijlestaal 54 (Zorgplein Zuiderdel)

1721PW Broek op Langedijk

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen