Gratis

Kennismaking Gilde Plus in het Parktheater Eindhoven

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Parktheater

1 Theaterpad

5615 EN Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Gilde Plus bij Parktheater Eindhoven

Het Parktheater Eindhoven is een innovatief theater. Een plek waar honderdduizenden mensen elk jaar genieten van kunst en cultuur. Maar wij willen mensen op meer manieren raken. Ook als het gaat om hun expertise en hun werk.

Het Parktheater biedt werkplekken aan flexwerkers. Een eerste stap om werk en theater met elkaar te verbinden. Met Gilde Plus wordt de volgende stap gezet. Gilde Plus is een nieuwe broedplaats waar werken en leren centraal staan en waar werkzoekenden, ondernemers en zzp’ers elkaar onder deskundige leiding gaan versterken.

Gilde Plus leunt op het middeleeuwse principe van de gilden, maar dan in een modern jasje. Destijds werden leerlingen door de gildemeesters geschoold in een ambacht, opgeleid tot gezel en daarna klaargestoomd voor de meesterproef. Gilde Plus 2017 gaat ook uit van leren én werken maar dan in uiteenlopende richtingen. Dus niet alleen van oud naar jong, maar ook omgekeerd. En zeker ook door ‘cross-overs’ tussen de verschillende functies en mogelijkheden van Gilde Plus-leden.

Leren en professionele coaches

Bij Gilde Plus leert bijvoorbeeld een beginnende webdesigner van een ervaren boekhouder hoe je de administratie goed op orde houdt. Andersom wordt een ervaren horeca-onderneemster door een jonge zzp’er wegwijs gemaakt op ICT-gebied. En leert die ICT’er weer van een andere professional hoe hij z’n marketing kan verbeteren. Zo zijn er talloze manieren waarop de leden van een Gilde Plus-groep - gemiddeld ca. 20 personen - elkaar verder gaan helpen. Professionele coaches staan klaar om kennis en verbanden binnen de groep in kaart te brengen en te versterken.

Meer banen, meer omzet

De inspanningen van Gilde Plus moeten leiden tot méér banen, méér omzet voor de deelnemende ondernemers en méér maatschappelijk projecten in de directe omgeving.

Deelname aan Gilde Plus staat open voor ondernemers, zzp’ers en werkzoekenden. Gilde-leden kunnen gebruik maken van werkplekken in het Parktheater. Ze treden toe tot het Gilde Plus-netwerk dat ze begeleidt bij persoonlijke ontwikkeling, naar opdrachten en bij het ontwikkelen van nieuwe commerciële concepten.

Belangstellenden zijn welkom

De start van Gilde Plus Parktheater Eindhoven zal plaatsvinden op dinsdag 4 juli om 15.30 uur in het Parktheater. We willen mensen ontmoeten die nieuwsgierig zijn en wellicht willen meedoen. Daarom bieden we een aantal projecten en concepten aan waarvan we denken dat die Gilde Plus een goede bijdrage kan gaan leveren. Eigen initiatieven zijn natuurlijk ook welkom.

Vanaf 17.30 uur is er een nettwerkborrel.

Belangstellenden zijn welkom bij het Parktheater Eindhoven, (Theaterpad 3) a.u.b. na aanmelding vooraf. Inschrijven info@buzzychain.nl Meer info via www.parktheater.nl/

Voor de redactie: voor meer informatie kunt u terecht bij Jacques Giesbertz, tel. 06-48336765.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Parktheater

1 Theaterpad

5615 EN Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen