Gratis

Kennismaking Gilde Plus Parktheater Eindhoven/ MIX & MATCH donderdag 1 febr...

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Parktheater

1 Theaterpad

5615 EN Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

UITNODIGING: MIX & MATCH donderdag 1 februari 2018

Kennismaking met Gilde Plus Parktheater Eindhoven

Kunt u wel wat hulp gebruiken om een evenement te organiseren? Om personeel te coachen of een verslag te schrijven? Dan is Gilde Plus Parktheater Eindhoven misschien iets voor u. Op 1 februari nodigen we u graag uit voor MIX & MATCH, een programma waarin u kennis kunt maken met deze jonge sociale onderneming.

De economie trekt aan. De groei is voor sommige bedrijven niet meer bij te benen, andere vinden met moeite gekwalificeerd personeel. De veranderende samenleving vraagt om nieuwe, ondernemende en sociale antwoorden. Gilde Plus Parktheater is een jonge sociale onderneming van twintig samenwerkende professionals. Een moderne variant van de middeleeuwse gilden waar vakmanschap centraal staat.

Verschillende disciplines
Nieuw is dat Gilde Plus zich niet beperkt tot een enkel vak of ambacht, maar verschillende disciplines samenbrengt. Delen van elkaars kennis, vakmanschap en ervaring zorgt voor kruisbestuiving. Daardoor ontstaan nieuwe ideeën. MagaZIEN040, de branding van de Eindhovense Dutch Happiness Week en een vrijwilligerspool voor Parktheater zijn al concrete resultaten. Onze expertise is breed en door de netwerkaanpak flexibel en vrij van overhead.

Nieuwe vormen van ondernemen
Waarom in Parktheater Eindhoven? Het Parktheater is een plek waar elk jaar honderdduizenden mensen geraakt worden door kunst en cultuur. Maar het theater wil mensen ook op andere manieren raken. Door plaats te bieden aan kunstenaars, voorstellingen van buurtbewoners of nieuwe vormen van ondernemen. Parktheater biedt daarom in de foyer onder de naam Net(Anders)Werken flexibele werk- en ontmoetingsplekken.

Team à la carte
Graag nodigen we het bedrijfsleven en de (semi-)overheid uit om kennis te maken met onze nieuwe manier van (samen)werken. Wilt u kansen grijpen of nieuwe businessconcepten ontwikkelen? Heeft u vragen en projecten die blijven liggen? Tijdens Mix & Match gaan we daarover graag met u in gesprek.
Afhankelijk van uw wensen stellen we het juiste team à la carte samen uit ons arsenaal aan professionals. Laten we verkennen of Gilde Plus voor u een zakenpartner kan zijn!

Programma MIX & MATCH

15.30 uur Ontvangst en inloop
16.00 uur Mix & Match, wederzijdse kennismaking/tafelsessies
17.00 uur Theater Backstage, een kijkje achter de schermen van het Parktheater
18.00 uur (optioneel) Diner in het Smaaktheater € 22,50 euro (incl. hoofdgerecht en een drankje)

Donderdag 1 februari 2018 | Parktheater Eindhoven | 15:30 uur

Meer info en aanmelden via www.parktheater.nl/zakelijk/Gilde_Plus of mail
Jacques.giesbertz@parktheater.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Parktheater

1 Theaterpad

5615 EN Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen