€ 19,99

Kennismaking met NLP

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Loevenhoutsedijk 351

351 Loevenhoutsedijk

3552 XE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Waarom heb je met de één die 'instant klik' en kun je helemaal jezelf zijn, terwijl het met de ander lijkt alsof je permanent langs elkaar heen praat? Hoe zou het zijn om ook met mensen die heel anders in elkaar zitten dan jij op dezelfde golflengte te komen en toch dicht bij jezelf te blijven?

Of het nou gaat om te 'klikken' met nieuwe mensen of dieper te verbinden met mensen die je al langer kent, deze kennismakingsworkshop NLP (Neuro-Linguistic Programming) helpt jou hierbij. Het gaat zelfs nog een stapje verder: naar verbinding met je onderbewuste. Het kan zijn dat het éne deel van wat jou jou maakt, tegenstrijdig is met het andere deel. Hoe kun je die tegenstrijdigheid oplossen? En hoe kun je van wat je tot nu toe altijd tegenhield juist je kracht maken?

Klopt de – onder vuur liggende – claim dat Neuro-Linguistic Programming die 'ongelooflijk krachtige persoonlijke ontwikkelingstool' is? Ervaar het zelf.

Op 3 maart nemen Osiris Hoepel en Laura Vlasblom je op professionele en luchtige wijze mee voor een gedegen kennismaking met NLP (Neuro-Linguistic Programming). We hebben ontzettend geluk dat zij aan het roer staan, want ze zijn superervaren, aantrekkelijk en ze doen er alles aan om niet alleen de materie uit te leggen, maar ook echt een verandering bij jou als individu teweeg te brengen.

In deze workshop krijg je de kans om met een techniek aan de slag te gaan die conflicten in jezelf en in anderen op kan lossen. Deze tool kan een echte shift teweegbrengen in jouw leven. Deze krachtige workshop biedt je daarnaast ook de kans om net iets beter voorbereid de Hypnose workshop in te gaan die zij een maand later geven.

Wat je in ieder geval ervaart in deze workshop:

- De achterliggende informatie die communicatie met NLP zo doeltreffend maakt.

- Hoe wat jou tegenhield, jouw kracht gaat zijn.

- Hoe jouw onbewuste processen bij gaan dragen aan jouw leven.

De ervaring leert dat dit soort workshops ook heel leuk en gezellig zijn. Om na te genieten en na te praten is er na afloop een potluck: iedereen neemt voor ongeveer anderhalve persoon eten mee. Zo ontstaat er een gevarieerde en overvloedige maaltijd.

Je vraagt je misschien waarom deze workshop zo goedkoop is. 3 uur intensieve aandacht van twee professionele trainers zou toch minimaal het driedubbele moeten kosten? Gelukkig hebben we een goedkope locatie weten te regelen en Osiris en Laura vinden het fantastisch om deze skills bereikbaar te maken voor iedereen.

Het programma ziet er als volgt uit:
14:30 Inloop
15:00 Start workshop
18:00 Potluck

Praktische informatie
3 maart 14:30 - 20:30
adres: Loevenhoutsedijk 351
tickets 18/20 euro, deurverkoop 21/23 euro
meenemen: eten voor potluck
max deelnemers: 10; OP = OP!
Vragen? contact Stan: 06 44 15 15 48

Als je dit event vóór 24 februari op je facebook profiel deelt, krijg je 2 euro korting! Die krijg je aan het begin van de middag terug

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Loevenhoutsedijk 351

351 Loevenhoutsedijk

3552 XE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen