Gratis

Kennismakingsbijeenkomst

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hof van Saksen

12 Borgerderstraat

9449 PA Nooitgedacht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Maak kennis met VNO NCW Noord en vergroot je netwerk!

Over dit evenement

Bent u lid van VNO-NCW Noord en wilt u eens kennismaken met andere ondernemers, kom dan naar de meeting die VNO-NCW Noord organiseert op woensdag 13 mei 2020 in Drenthe in het Hof van Saksen te Nooitgedacht.

Bent u nog géén lid van VNO-NCW Noord, maar overweegt u lid te worden, ook dan bent u van harte welkom om deze bijeenkomst vrijblijvend te komen bezoeken.

Kom sfeerproeven en kennismaken met onze vereniging en met andere ondernemers. Tijdens deze informele bijeenkomst willen wij u de kans bieden om zowel onze vereniging als elkaar beter te leren kennen.

Het verenigingsgevoel speelt een belangrijke rol bij VNO-NCW Noord. Wij organiseren jaarlijks vele interessante ledenbijeenkomsten en hebben online contact met elkaar, waarbij u gericht kunt netwerken om meer zaken met elkaar te doen, om kennis en ervaringen te delen over interne ondernemingsvragen of externe actuele thema’s.

Hiermee kunnen we samen zorgen voor een optimaal ondernemingsklimaat voor Noord Nederland, waarbij we u in de gelegenheid willen stellen om er als persoon, bedrijf én gebied beter van te worden. Wij vernemen graag van u wat u van VNO-NCW Noord verwacht en wat wij voor u kunnen betekenen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hof van Saksen

12 Borgerderstraat

9449 PA Nooitgedacht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen