Kennismakingsdag Cultuurwetenschappen
€ 10
Kennismakingsdag Cultuurwetenschappen

Kennismakingsdag Cultuurwetenschappen

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Oude Turfmarkt 129

Allard Pierson Museum in Amsterdam, in de Nina van Leerzaal.

Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Geachte student(e),

U bent onlangs begonnen met de Oriëntatiecursus cultuurwetenschappen van de studie Algemene Cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit. Langs deze weg wil ik u graag (nogmaals) van harte welkom heten bij onze opleiding! Ik hoop dat u met veel plezier het cursusmateriaal aan het bestuderen bent.

U zult inmiddels al enig idee hebben wat de verdere studie inhoudt: wij bieden cursussen aan op het gebied van cultuurgeschiedenis, kunst en letterkunde, ideeëngeschiedenis en filosofie. Voor een nadere kennismaking nodigt de Faculteit Cultuur- en Rechtswetenschappen u uit voor de landelijke Kennismakingsdag Cultuurwetenschappen.

Deelname aan deze dag stelt u in staat u verder te oriënteren op de studie Algemene Cultuurwetenschappen. Bovendien is het een uitstekende gelegenheid om medestudenten uit heel Nederland en Vlaanderen te ontmoeten.

Dit najaar wordt de Kennismakingsdag CW georganiseerd op zaterdag 12 november 2016. De locatie is het Allard Pierson Museum in Amsterdam, in de Nina van Leerzaal.

U kunt vanaf circa 13:10 uur binnenlopen en wordt ontvangen met koffie en thee. Het eigenlijke programma start om 13:30 uur met een inleiding door prof. dr. Paul van den Akker, coördinator onderwijs en vice-decaan van de Faculteit Cultuur- en Rechtswetenschappen. Hij zal u in grote lijnen bekend maken met het curriculum van de opleiding. Vervolgens zet studieadviseur Leonie Boon-Daalmeijer uiteen hoe afstandsonderwijs praktisch kan worden ingevuld en welke handreikingen de opleiding biedt. Daarop zullen verscheidene universitair docenten de inhoud en opzet van de inleidende cursussen toelichten en een korte lezing houden op hun eigen vakgebied. We sluiten de middag om 16 uur af met een borrel in het Museumcafé. Om 17 uur sluiten de deuren van het Museumcafé.

Adres: Oude Turfmarkt, Amsterdam. Neem de ingang van de Bijzondere Collecties (UvA) op de Oude Turfmarkt 129. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en rolstoeltoegankelijk. Op http://www.allardpiersonmuseum.nl/bezoek/adres-en-route/adres-en-route.html vindt u een routebeschrijving.

Deelnamekosten bedragen € 10,- Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Indien u wilt annuleren, dient u dit zo spoedig mogelijk door te geven via mail aan stz.cw@ou.nl i.v.m. plaatsing van overige aangemelde studenten.

Ik hoop u te mogen begroeten in Amsterdam op zaterdag 12 november aanstaande!


Met vriendelijke groet,

Martijn van der Burg (examinator Oriëntatiecursus cultuurwetenschappen)

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Oude Turfmarkt 129

Allard Pierson Museum in Amsterdam, in de Nina van Leerzaal.

Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen