Gratis

Meerdere data

Kennismakingslessen groep 8 2022

Venster Acties en details

Gratis
Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Groenewald Stein

Kinskystraat 15

6171 LX Stein

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Informatie inschrijven

Over dit evenement

Voor alle leerlingen van groep 8 die een kijkje willen komen nemen op Groenewald, organiseren wij op twee verschillende dagen kennismakingslessen.

Woensdag 19 januari 2022 van 13.30 tot 16.00 uur voor de leerlingen van Beek, Genhout, Geleen, Schimmert, Spaubeek, Obbicht, Grevenbicht en voor leerlingen van overige scholen.

Donderdag 20 januari 20212 van 13.30 tot 16.00 uur voor de leerlingen van Stein, Elsloo, Meers, Urmond en Berg aan de Maas, Geulle, Moorveld, Bunde en Neerbeek.

Schrijf je snel in om deel te kunnen nemen aan deze kennismakingslessen.

Delen met vrienden

Locatie

Groenewald Stein

Kinskystraat 15

6171 LX Stein

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Groenewald te Stein

Organisator van Kennismakingslessen groep 8 2022

Groenewald is een school die in het bijzonder aandacht heeft voor de prestatie, de veiligheid, de eigen verantwoordelijkheid en het welbevinden van onze leerlingen. Kwalitatief en innovatief onderwijs hoort daar natuurlijk bij. Wij bereiken met onze leerlingen uitstekende prestaties waarbij elk kind op het eigen niveau alle mogelijkheden krijgt geboden.

Onze school heeft ongeveer 1500 leerlingen die verdeeld zijn over de drie afdelingen: vwo (bestaande uit een gymnasium- en atheneumstroom), havo en vmbo. (Het merendeel volgt vwo, havo of vmbo-tl. Binnen de kader- en basisberoepsgerichte leerweg wordt enkel de sector Zorg en Welzijn aangeboden). Met deze grootte kunnen wij een prima onderwijsaanbod realiseren en tegelijkertijd de massaliteit vermijden.

Een prettig en veilig leefklimaat in een aangename omgeving biedt onze leerlingen alle mogelijkheden om optimaal te kunnen presteren. Natuurlijk werken wij niet alleen met jullie binnen school maar ook met vele zinvolle projecten buiten school.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen