€ 47

Meerdere data

Kennismakingssessie Rebalancing

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadhouderskade 562

(woonboot)

1073 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kennismakingssessie Rebalancing

Door je drukke en veeleisende leven vergeet je te letten op signalen vanuit je lichaam. Je hoofd draait overuren en je kampt met kwaaltjes die maar niet over gaan. Wil je meer rust ervaren in je hoofd zodat je meer kunt genieten? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen?


Over mij
Ik weet als geen ander hoe het is om vanuit mijn hoofd te leven en mijzelf, mijn grenzen niet aan te geven en mijn gevoelens ver weg te stoppen.

Na 8 jaar mede-eigenaar te zijn geweest als Marketing Communicatie manager van ons familiebedrijf in de techniek, realiseerde ik me dat dit niet was wat ik met mijn leven wilde. Ik maakte besluiten die vanuit mijn denken voortkwamen, maar die tegen mijn gevoel ingingen. Met als gevolg dat ik daarin volledig vastliep en met een flinke burn-out thuis kwam te zitten.

Tijdens mijn burn-out ben ik met Rebalancing in aanraking gekomen. Door deze fysieke benadering van mijn burn-out klachten werden mijn hoofd & lichaam weer een geheel en kon ik eindelijk weer ontspanning voelen in mijn lijf. Wat het mij heeft gebracht is rust, openheid, vertrouwen in mijn eigen kracht, dat ik helemaal mezelf mag zijn en mijn eigen keuzes mag maken. Dat heeft mij enorme vrijheid gegeven. En dat gun ik jou ook!

Daarom nodig ik je uit voor een Kennismakingssessie Rebalancing.


GUN JEZELF RUST EN VRIJHEID

Je lichaam weer als kompas

Rebalancing helpt je weer fysiek te voelen en te luisteren naar wat je lichaam je nu echt vertelt. Het geeft je inzicht in belemmerende patronen en het maakt je bewust van wat jou rust en ontspanning geeft. Dit helpt je om keuzes te maken die jouw de rust en energie geven om te leven vanuit ontspanning. Het brengt je dichter bij de leukste versie van jezelf!

Balans tussen inspanning en ontspanning

In contact zijn met jezelf maakt dat je voelt wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Om de balans te vinden tussen inspanning en ontspanning in je dagelijks leven. Deze ontspanning geeft jouw de rust je die nodig hebt om te ontdekken waar jij blij en gelukkig van wordt.

Ben je klaar om je masker af te zetten en te onderzoeken wie je werkelijk bent en wat jouw eigen kwaliteiten zijn? Dan is Rebalancing echt iets voor jou.


Praktische zaken

Een sessie duurt 1,5 uur en bestaat uit een kort gesprek en lichaamswerk.


DIRECT AANMELDEN

Selecteer hiernaast de datum en tijd dat het jou uitkomt en meld je direct aan!

De normale vergoeding voor deze sessie is 110 euro. Maar deze kennismakingssessie Rebalancing bied ik je aan voor maar €47,-. Omdat ik je hetzelfde gun als wat ik heb ervaren door met meer aandacht naar mijn lichaam te luisteren.


Ik zie er naar uit om je te ontmoeten.

Let's make it happen!
Anne Marieke Baaijens

www.mydept.nl
06 28 666 783
info@mydept.nl


Ps, wil je liever een afspraak op een andere datum of tijdstip? Neem dan contact met me op via info@mydept.nl

Delen met vrienden

Locatie

Stadhouderskade 562

(woonboot)

1073 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen