Kennismakingsworkshop Horizontaal organiseren (online)

Venster Acties

Kennismakingsworkshop Horizontaal organiseren (online)

Een heldere introductie in de basisprincipes van horizontaal organiseren! Leer hoe je een organisatie runt zonder managers en zonder bazen.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Online

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

👫 Voor wie is deze workshop?

Voor mensen die al binnen een zelfsturende organisatie werken of wanneer je de eerste stappen richting zelforganisatie aan het zetten bent. Er is plek voor 12 deelnemers, we houden het graag kleinschalig zodat er veel ruimte is voor uitwisseling.

💬 Wat zeiden deelnemers over onze eerdere workshops

"Strak georganiseerd, nuttige tips en tricks, proces van de workshop zelf was ook mooi horizontaal. Bord&Stift spreekt uit ervaring en dat merk je."
"Prettige samenkomst van een groep like-minded mensen, waarbij een eerste glimps wordt gegeven van hoe horizontaal organiseren kan werken."
"De workshop vond ik inspirerend, met name omdat het zo praktisch was. Voor mijn gevoel kan ik direct aan de slag. Ook de interactie met de andere deelnemers vond ik heel waardevol."

🏄‍♀️ Wat gaan we doen?

In deze workshop delen we onze do's en don'ts op het gebied van horizontaal organiseren Hoe verliep onze reis daar naartoe, wat zijn de sleutelingrediënten voor zelforganisatie en welke hobbels hebben we moeten nemen? In het tweede deel van de workshop gaan we in break-out rooms aan de slag met verschillende thema's, binnen horizontaal organiseren. In de break-out-rooms is er ruimte voor vragen, gesprekken en het delen van ervaringen van alle deelnemers.

🌱 Waarom zou ik meedoen aan deze workshop?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in horizontaal organiseren, voor iedereen die erover denkt om ermee te gaan werken of er al mee werkt, kan het interessant zijn om inspiratie op te doen, om ervaringen van andere deelnemers te horen en om je eigen ervaringen te delen. Voel je vrij om aan te sluiten!

💚 En waarom is Bord&Stift eigenlijk geschikt om deze workshop te geven?

Terechte vraag! Eerlijk is eerlijk, naast Bord&Stift zijn er een hoop andere bedrijven die óók heel goede workshops geven in zelforganisatie, dus als je voor een ander kiest, no hard feelings. Waar wij goed in zijn:

  • Ons eerlijke verhaal delen, we maken het niet mooier dan het is
  • We hebben het zelf allemaal moeten uitvogelen, we kennen dus niet alleen de theorie, maar ook de weerbarstige praktijk
  • Veel aandacht voor jou als persoon in de workshop, zodat je ook echt naar huis gaat met dingen die relevant zijn voor jou

📅 Ik kan niet op deze datum, maar ik wil wel graag meedoen, wat nu?

Aiii jammer, we gaan je missen! Grofweg zijn er dan twee opties

  1. Check onze andere workshopdata (misschien wordt deze workshop nog een keer gegeven)
  2. We kunnen de workshop ook in-house bij jullie organisatie geven. Stuur ons een mailtje via contact@bordenstift.nl.

🍝 Een kijkje in de keuken bij Bord&Stift: