€ 0 – € 85

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Media Plaza Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 12 november 2018 organiseren Reinaerde, VGN en Kennisplein Gehandicaptensector een kennismarkt, waarin (sociale) innovaties in de gehandicaptensector centraal staan.

Innovatie is van ons allemaal. Wat komt er nu precies op ons af en hoe gaan we daar in de sector mee om? Innovatie roept vragen op. Aan welke ideeën kunnen we niet voorbij gaan? Hoe draagt innovatie bij aan de kwaliteit van leven voor cliënten? Wat betekent het voor professionals, voor opleidingen en hoe gaan we hier als sector mee om? Met collega's gaan we dit beleven, ontdekken en we gaan erover in gesprek.

Wat kun je verwachten van de kennismarkt:

  • Inzicht in de laatste trends

  • Key note speaker Sanne van der Hagen

  • Inspirerende workshops, out-of-the-boxsessies, pitches en het zelf ervaren van innovaties

  • Meet ups met creatieve start up

Meer informatie over de kennismarkt vind je op deze website. Hier vind je onder andere het programma en de routebeschrijving.

Wanneer: 12 november 2018

Waar: Ook de locatie - Mediaplaza in de Jaarbeurs Utrecht- staat garant voor een unieke dag. Zo kun je plaatsnemen in de Barzone of in de Shuttle, een ruimteschip dat op het punt staat van opstijgen.

Voor wie: Zorgprofessionals, wijkteams, ambtenaren, docenten en opleiders, vertegenwoordigers van het sociaal domein, wetenschappers en ondernemers in de gehandicaptenzorg. Ervaringsdeskundigen zijn natuurlijk ook aanwezig.

Wil je in één keer meerdere tickets bestellen op factuur? Neem dan contact op met de organisatie via innovatie@reinaerde.nl.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Media Plaza Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen