Kennissessie - Alles over Contracten

Kennissessie - Alles over Contracten

Venster Acties en details

€ 121

  Locatie

  OutSmart Hoofdkantoor

  Nevelgaarde 5a

  3436 ZZ Nieuwegein

  Netherlands

  Kaart bekijken

  Restitutiebeleid

  Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

  Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

  Perfect je contracten inregelen. Joël laat je zien hoe het werkt. Van SLA-beleid tot het registreren en onderhouden van aparte installaties.

  Over dit evenement

  In deze 3-uur durende sessie zal onze trainer Joël de volgende onderwerpen behandelen:

  • SLA-beleid: De afspraken rondom reactie- en oplostijd die jij met de klant afspreekt, kunnen nu ook in OutSmart vastgelegd worden.
  • Servicecontracten: Het automatisch aanmaken van regelmatig terugkerende werkbonnen op basis van bijvoorbeeld een onderhoudscontract. Of een storingscontract waar je bepaalde SLA-afspraken aan wilt koppelen? Hoe stel je dit in en hoe activeer je zo’n contract?
  • Assetmanagement: Hiermee kan je de verschillende apparaten of installaties bij klanten registreren en in de gaten houden. Uiteraard kan je ook je eigen materieel aanmaken en inplannen bij een werkbon.

  Onder het genot van koffie, thee en wat fris zullen al deze onderwerpen voorbij komen. Vragen over een ander onderwerp? Hier is natuurlijk ook ruimte voor.

  Uiteraard hebben wij ervoor gezorgd dat tijdens deze sessies alle richtlijnen van het RIVM nageleefd kunnen worden om iedereen zijn gezondheid in acht te nemen.