Kennissessie - Alles over Contracten

Venster Acties

Kennissessie - Alles over Contracten

Perfect je contracten inregelen. Joël laat je zien hoe het werkt. Van SLA-beleid tot het registreren en onderhouden van aparte installaties.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

OutSmart Hoofdkantoor Nevelgaarde 5a 3436 ZZ Nieuwegein Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

In deze 3-uur durende sessie zal onze trainer Joël de volgende onderwerpen behandelen:

  • SLA-beleid: De afspraken rondom reactie- en oplostijd die jij met de klant afspreekt, kunnen nu ook in OutSmart vastgelegd worden.
  • Servicecontracten: Het automatisch aanmaken van regelmatig terugkerende werkbonnen op basis van bijvoorbeeld een onderhoudscontract. Of een storingscontract waar je bepaalde SLA-afspraken aan wilt koppelen? Hoe stel je dit in en hoe activeer je zo’n contract?
  • Assetmanagement: Hiermee kan je de verschillende apparaten of installaties bij klanten registreren en in de gaten houden. Uiteraard kan je ook je eigen materieel aanmaken en inplannen bij een werkbon.

Onder het genot van koffie, thee en wat fris zullen al deze onderwerpen voorbij komen. Vragen over een ander onderwerp? Hier is natuurlijk ook ruimte voor.

Uiteraard hebben wij ervoor gezorgd dat tijdens deze sessies alle richtlijnen van het RIVM nageleefd kunnen worden om iedereen zijn gezondheid in acht te nemen.