Kennissessie - Alles over Uren

Venster Acties

Kennissessie - Alles over Uren

Een kennissessie puur gefocust om het perfect inregelen van je uren binnen OutSmart. Onze trainer Joël legt je uit hoe. Prijs is incl. BTW.

Door OutSmart

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 28 apr. 2023 14:00 - 17:00 CEST

Locatie

OutSmart Hoofdkantoor Nevelgaarde 5a 3436 ZZ Nieuwegein Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

In deze 3-uur durende sessie zal onze trainer Joël de volgende onderwerpen behandelen:

  • Urenstaat: Dit onderdeel binnen OutSmart biedt de mogelijkheid om uren te registreren los van een werkbon. De uren die jouw medewerkers maken kunnen ingevoerd worden vanuit de app en goed of afgekeurd worden vanuit de backoffice. Ook biedt dit de mogelijkheid om uitgaven in te dienen.
  • Uursoorten: Door het instellen van uursoorten kun je verschillende tarieven aan werken en reizen koppelen. Om de timerfunctie in de app goed te kunnen gebruiken moeten de uursoorten juist gedefinieerd zijn.
  • Skills en certificaten: Via skills kan je onderscheid maken in de verschillende vaardigheden van je buitendienstmedewerkers. Hier kunnen ook afwijkende uurtarieven aan gehangen worden. Natuurlijk kan je een certificaat aan een skill koppelen, zodat ook het bewijs van de vaardigheid in je systeem staat.
  • Automatisering: stel regels in en automatiseer processen.

Onder het genot van koffie, thee en wat fris zullen al deze onderwerpen voorbij komen. Vragen over een ander onderwerp? Hier is natuurlijk ook ruimte voor.

Uiteraard hebben wij ervoor gezorgd dat tijdens deze sessies alle richtlijnen van het RIVM nageleefd kunnen worden om iedereen zijn gezondheid in acht te nemen.

Over de organisator

Georganiseerd door
OutSmart

€ 133,10