Gratis

Kennissessie: Customer Experience Optimization

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Yonego

Prinsenkade 5B

4811 VB Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Customer Experience Optimization: de weg naar een duurzame en rendabele klantrelatie.

Over dit evenement

Als online marketeers consumeren we dagelijks data. De meesten van ons zijn er gek op! We baseren er nieuwe plannen op om onze klanten, of klanten van onze klanten, te overtuigen. Slechts op basis van data denken we te weten wat de klant wil. We lijken wel te vergeten dat het gaat om echte mensen. In de praktijk blijkt het lastig de brug te slaan tussen data en online marketing. En dat is juist zo nodig voor een duurzame en rendabele klantrelatie. Het middel om hiervoor in te zetten? Customer Experience Optimization.

Om je mee te nemen in het wat, waarom en hoe van CXO, organiseren we een kennissessie. Hierbij gaan we in op strategie, cultuur en data. Waarom gebruik je CXO, en wat is de gewenste klantervaring? Waarom is het belangrijk je hele organisatie mee te krijgen, en niet alleen de marketingafdeling? Waarom is het belangrijk dat je je acties ook aan concreet bedrijfsresultaat kunt koppelen, en hoe krijg je dit gedaan?

Op al deze vragen krijg je antwoord tijdens de kennissessie. De sessie vindt plaats op 23 januari. Naderhand kun je kennismaken met andere klanten, partners en externe collega’s van Yonego onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Inschrijven kan met je e-mailadres tot en met 10 januari 2019. Iemand meenemen? Geen probleem, maar laat het even weten zodat we genoeg plekken voor je reserveren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Yonego

Prinsenkade 5B

4811 VB Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen