Gratis

Kennissessie: De toekomst van werk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zuiderplein 4

4 Zuiderplein

8911 AJ Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

“De toekomst begint nu” was ons thema op het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland van 26 september jl. in Groningen.

In vervolg daarop nodigen wij u bij deze graag uit op 26 november 2019 voor onze kennissessie vanaf 13.30 uur in Leeuwarden.

Een leuke en hoogst (inter)actieve middag waarin we kennis en ervaring met elkaar delen.

Rik Nijkamp neemt u mee in het thema ‘De Toekomst van Werk! waarna Gerard Tooten de toekomst van de organisatie ter sprake zal brengen.

Na deze inspirerende sessie zullen we samen stilstaan bij het langdurig inzetten van de mens in de veranderende wereld waarin het pensioen steeds verder weg lijkt onder de noemer ‘circulaire arbeidsmarkt’.

Rik, zet zijn vraagtekens bij hoe mens & organisatie met elkaar omgaan. De afgelopen decennia lag de nadruk van organisaties op meer efficiëntie, meer klanten, hogere omzetten en meer winst. Werknemers stonden voortdurend onder hoogspanning. Bij ‘uitval’ of reorganisatie werden loyale, hardwerkende mensen aan de kant gezet. Werknemers voelen zich hierdoor onveilig en onvoldoende gerespecteerd. Het is dan ook niet vreemd dat 40% van de medewerkers aangeeft ongelukkig te zijn in het werk en dat 28% liever iets anders zou doen. Hoe gaat dat de komende jaren eruit zien? En kun je dat verbeteren?

Gerard Tooten, heeft veel ervaring met het bedrijfsleven, zijn onderwerp is dan ook het bedrijf en de toekomst. We kunnen leren uit het verleden maar moeten nadenken over de toekomst. Hij geeft u inzicht hoe u naar uw onderneming kunt kijken en neemt ons mee naar de praktijk en gaat dit onderbouwen met voorbeelden en praktische tips.

Deze kennissessie is bestemd voor HR Managers, Directeuren en Ondernemers met personeel. Gezien het interactieve karakter van deze bijeenkomst hebben wij op onze locatie in Leeuwarden plaats voor maximaal 20 personen. Wij ontvangen uw aanmelding dan ook graag voor 19 november 2019.
Graag tot ziens!

Programma 26 november 2019

  • 13.30 uur Inloop
  • 14.00 uur Welkom Wilma Meijerhof - Regiomanager Smart Group
  • 14.05 uur De toekomst van Werk Rik Nijkamp - Algemeen directeur Smart Group
  • 14.45 uur De toekomst van uw organisatie Gerard Tooten - Directeur Advies MKB Noord
  • 15.40 uur Circulaire arbeidsmarkt: Dialoog over het blijvend inzetten van arbeidspotentieel o.l.v.Gerard en Rik
  • 16.15 uur Wrap Up
  • 16.25 uur Netwerken en borrel
  • 17.30 uur Afsluiting & kleine attentie
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zuiderplein 4

4 Zuiderplein

8911 AJ Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen