Uitverkocht

Kennissessie over beleggen en lifecycles

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Houten

Hoofdveste 25

3992DH Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste adviseur,

Elke pensioenuitvoerder biedt het aan: beleggen volgens lifecycles. De precieze invulling kan wel behoorlijk verschillen. Gaat het om actief of passief beleggen? Kent de lifecycle een afbouw vanaf 25 jaar voor de pensioendatum of pas later? Wat is de verhouding van aandelen tegenover andere beleggingscategorieën? En wat gebeurt er op het gebied van doorbeleggen?

Uiteraard zegt elke pensioenuitvoerder dat de eigen manier van beleggen de beste is. Maar hoe kun je zelf bepalen wat het beste bij jouw klanten past? We helpen je daar graag mee door je een stel praktische handvatten te geven.

Uitnodiging
We nodigen je van harte uit voor een kennissessie over lifecycles en doorbeleggen. We zullen je meer vertellen over onze filosofie, maar zullen ook andere maatschappijen onder de loep nemen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om nader kennis te maken met ons team.

Doel
Je kennis over lifecycles en doorbeleggen verhogen, zodat je jouw relaties van een nóg beter advies kunt voorzien.

Datum
De kennissessie vindt plaats op donderdag 14 juni 2018. Je bent vanaf 13.30 uur van harte welkom in het Van der Valkhotel in Houten. Rond 17:00 sluiten we af met een borrel.

Meld je aan
We stellen het zeer op prijs als je erbij kunt en wilt zijn! En natuurlijk zijn collega’s ook van harte welkom. De toegang is gratis.

Enthousiaste groet,

Theo Aanhaanen
Roland den Besten
Pieter den Boer
Brand New Day Collectief pensioen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Houten

Hoofdveste 25

3992DH Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen