Gratis

Kennissessie 'Werken vanuit het Clubhuis'

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rever Interieurprojecten B.V.

Radonweg 2

3542 AN Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kennissessie 'Werken vanuit het Clubhuis'

Over dit evenement

Hi facility professional,

Eager People en STER FM organiseren op donderdag 28 oktober weer een inspirerende kennissessie! Dit keer is het thema 'Werken vanuit het Clubhuis'.

En waar anders dan dat we deze sessie beter kunnen organiseren, dan bij Rever Interieurprojecten B.V. in Utrecht. Rever ontwikkelt de ultieme werkomgeving waarin de (nieuwe) behoeften van de mens, team en organisatie centraal staan.

Tijdens deze sessie dompelt Rever jou onder met al hun kennis en ervaringen, met als doel jou volledig te inspireren! Er is er ook nog een actief onderdeel waarin jezelf aan de slag gaat. Na het programma staat er een lunch klaar en is er uiteraard gelegenheid om te netwerken.

Ben jij bezig met dit thema en wil jij meer kennis opdoen en geïnspireerd raken? Meld je dan aan voor deze gratis Kennissessie!

Extra huishoudelijke mededelingen:

- Inloop vanaf 08:45 uur

- Programma is vanaf 09:00 tot 12:15 uur

- Lunch en netwerken van 12:15 - 13:30 uur

- Bij dit event is een coronatoegangsbewijs verplicht.

- Er is voldoende (en gratis) parkeergelegenheid direct bij Rever.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rever Interieurprojecten B.V.

Radonweg 2

3542 AN Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Eager People

Organisator van Kennissessie 'Werken vanuit het Clubhuis'

Mensen zitten boordevol talent, passie en energie. Eager People helpt mensen om hun talenten, passie en energie te (her)ontdekken en daar in te zetten waar zij optimaal tot hun recht komen. Elke organisatie heeft doelen, plannen en ambities. Eager People helpt organisaties deze doelen, plannen en ambities te vervullen, door ze te voorzien van de talenten, passie en energie die ze nodig hebben.

Eager People zoekt, vindt en selecteert de meest gemotiveerde mensen in de arbeidsmarkt en zet ze in waar hun talent optimaal tot hun recht komt. We luisteren goed naar onze kandidaten en vragen door, om te ontdekken waar ze écht energie van krijgen. We helpen mensen in hun ontwikkeling zodat ze elke dag een beetje beter worden. Eager People ontzorgt organisaties door ze te voorzien van de menskracht die nodig is. Wij richten ons daarbij vooral op functies op facilitair gebied.

Bij Eager People doen we alles met hart, hoofd en handen. Ons hart geeft passie, bevlogenheid en drive. Ons hoofd geeft creativiteit en slimme oplossingen. En als we weten wat we willen en hoe we dit gaan aanpakken, stropen we onze mouwen op en boeken concreet resultaat.

Een relatie werkt alleen als de liefde van twee kanten komt. Eager People zoekt daarom continu naar klanten en medewerkers die geloven in waar wij voor staan. Eager People wil in heel Nederland mensen aan het werk helpen bij organisaties die houden van onze visie en manier van werken en die extreem tevreden zijn over onze dienstverlening.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen