Gratis

Kennissessie Werkplekken van de Toekomst

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Innervate

Aziëlaan 14

6199 AG Maastricht-Airport

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

ICT werkplekken kunnen zo ingericht worden dat de gebruiker volkomen naar wens gefaciliteerd wordt. Hij/zij krijgt wat nodig is zonder dat IT kosten direct de pan uit rijzen. Maar hoe implementeer je werkplekken zo dat de wensen juist vertaald worden naar de ICT Architectuur van uw organisatie? Of hoe richt je het security beleid in? Dit zijn enkele van de vele aspecten waar rekening mee gehouden moet worden.

Tijdens de kennissessie Werkplekken van de Toekomst deelt Jef Vleugels, Senior Consultant van Innervate, graag zijn kennis en ruime ervaring hoe u dit het beste kan aanpakken. De Kennissessie heeft een interactief karakter en biedt genoeg ruimte om vragen te stellen. Na afloop zult u een heldere kijk hebben op de werkplek van de toekomst!

Bij Innervate helpen we organisaties al 17 jaar met het inrichten van ICT werkplekken. De werkplek van de toekomst richten we bij organisaties in aan de hand van het generieke Werkplek Model. Het voordeel van dit model is dat de behoefte van de werknemer het uitgangspunt is zonder dat dit afbreuk doet aan de eisen en wensen van de ICT architectuur. Deze laatste kan flexibel mee bewegen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Innervate

Aziëlaan 14

6199 AG Maastricht-Airport

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen