Gratis

Kennissessie XPRT - locatie Eindhoven

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Eindhoven

322 Aalsterweg

5644 RL Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ongekende branchespecifieke functionaliteit, ondersteuning van innovatieve businessmodellen en glashelder inzicht in resultaten. Dankzij deze ijzersterke combinatie geeft XPRT u meer slagkracht dan ooit tevoren.

In een inspirerende kennissessie op maandag 29 januari laten we u graag kennismaken met de mogelijkheden van ons systeem XPRT. XPRT is de opvolger van Retailium en maakt gebruik van de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV. Daardoor heeft het systeem een geheel andere userinterface dan u gewend was van Retailium. In deze kennissessie willen wij u in een uitgebreide demo meenemen in de nieuwe userinterface van XPRT en de verschillen met uw huidige systeem Retailium. Maar er is meer!

Roadmap: ontwikkelingen van verleden tot heden
Wij blijven investeren in onze producten en diensten omdat wij willen dat u een topprestatie kunt leveren. Wij nemen u daarom graag mee in de tijdlijn van de oplossingen die wij voor u hebben gerealiseerd en welke ontwikkelingen wij verwachten voor de toekomst. Laat u inspireren door onze roadmap!

PowerBI en Reporting
Eerder dit jaar lieten wij het u al weten: het eerste omnichannel voor PowerBI is een feit! In dit eerste dashboard kunnen onder meer de omzet van de kassa's, de webshop(s) en de webzuilen getoond worden. PowerBI dashboards kunnen zowel op de desktop, de tablet en de telefoon worden geopend. Tijdens de kennissessie tonen we u alle PowerBI ins en outs.

Sneak Preview: onze nieuwe Cloud-based kassa
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de nieuwe cloud-based kassa die Openstore op termijn gaat vervangen. Tijdens de kennissessie laten wij u een eerste sneak preview zien én vertellen we u meer over de status van de ontwikkeling van deze kassa.

Tot slot biedt deze dag u de uitgelezen mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met branchecollega's!

Programma

16.30 uur - Inloop en ontvangst
17.00 uur - Start bijeenkomst
20.30 uur - Verwachte einddtijd

De avond is specifiek gericht op huidige gebruikers van onze Retailium software, maar is ook interessant voor de gebruikers van XPRT of andere geïnteresseerden! Let op: de avond is niet specifiek ingericht als training, maar vooral op het verkrijgen van meer informatie over de mogelijkheden van XPRT. We zouden het erg leuk vinden als u erbij bent! Aanmelden doet u via de aanmeldknop op deze pagina.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Eindhoven

322 Aalsterweg

5644 RL Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen