Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

W. van Vlietstraat 2a

2a W. van Vlietstraat

3262 EA Oud-Beijerland

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Vanaf 1 juli 2020 is het toegestaan om bijeenkomsten te organiseren met meer dan 30 personen zolang de 1,5 meter afstand maar gewaarborgd is

Over dit evenement

Beste gemeenteleden,

Vanaf 1 juli 2020 is het toegestaan om bijeenkomsten te organiseren met meer dan 30 personen zolang de 1,5 meter afstand maar gewaarborgd is. Dat betekent ook dat we meer mensen mogen verwelkomen in De Open Hof op zondagmorgen tijdens de eredienst, dan de afgelopen maanden. Daar kijken we naar uit, ondanks dat we nog steeds niet mogen zingen en geen koffie mogen drinken na afloop.

Er zal nog steeds sprake zijn van deels rechtstreeks uitzenden en deels vooraf opnemen. Dit om de verbinding met degenen die in de kerk zijn en zij die online verbonden zijn zo optimaal mogelijk te houden.

We zijn verplicht om een indeling van de zitplaatsen op naam te maken. Indien u live in de dienst aanwezig wilt zijn vragen wij u zich d.m.v. het formulier aan te melden. Vanaf donderdag 12.00 uur wordt de indeling gemaakt voor de zondag die daarop volgt. In verband met de registratie hebben we alle namen nodig van degenen die komen.

Er wordt met gereserveerde plaatsen gewerkt, zodat we ons aan de 1,5m afstand kunnen houden. Voor huisgenoten geldt uiteraard dat ze bij elkaar kunnen zitten.

U ontvangt van ons kort voor de dienst nog informatie over het tijdstip waarop u wordt verwacht zodat we een spreiding hebben van aankomst.

Eén van de regels van de overheid is dat we ons er als kerk van moeten vergewissen of de gemeenteleden die aanwezig zijn geen contacten hebben gehad met corona-besmette mensen en zelf ook gezond zijn.

Op de website staat een vragenlijst over de gezondheid. Als u op alle vragen ‘nee’ kunt antwoorden bent u van harte welkom, dit geldt ook voor de huisgenoten die meekomen. Bij de deur van de kerk zult u nogmaals worden gevraagd of alle antwoorden nog steeds ‘nee’ zijn.

Tevens vragen we u de instructies van degene die u ontvangt bij de hoofdingang over binnenkomst en vertrek op te volgen.

We realiseren ons dat het spontaan bezoeken van een kerkdienst er voorlopig niet in zal zitten, maar toch hopen we op deze wijze een mooie combinatie te kunnen maken van het gezamenlijk online en live vieren van de eredienst.

Uiteraard zullen we ons best doen dat iedereen die belangstelling heeft om live een kerkdienst bij te wonen aan de beurt komt.

Indien u niet over internet en email beschikt willen wij u vragen om de hulp in te roepen van familie of een ander gemeentelid om u aan te melden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

W. van Vlietstraat 2a

2a W. van Vlietstraat

3262 EA Oud-Beijerland

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen